Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λογισμικό για συνδέσεις μεταλλικών


athanpapa

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Όλα τα κλασσικά ελληνικά προγράμματα ανάλυσης μεταλλικών κατασκευών (π.χ. Steel) έχουν και υποπρόγραμμα για τις συνδέσεις. Καλύτερα να απευθυνθείς κατευθείαν στους κατασκευαστές των προγραμμάτων και να ρωτήσεις αν μπορείς να προμηθευτείς μόνο το υποπρόγραμμα για τις συνδέσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δες και το PRAXIS της CSI HELLAS. Πολύ καλό (το 'χω δει σε παρουσίαση) και νομίζω ότι λειτουργεί και ως ανεξάρτητο πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Εχω το EC-Praxis.Γενικά είμαι ικανοποιημένος. Κανει τους ελέγχους με βάση το ΕΝ1993 μερος 8,(νεος ευρωκώδικας). Εχει καποιες ελλείψεις(οπως πχ οτι δεν κανει συνδεση διαγωνιου στον ασθενη αξονα μιας διατομης, δηλ στον κορμο ενός ΗΕΑ ή ΗΕΒ, μια σύνδεση που είναι πολυ συνήθης στα βιομηχανικ΄'α κτίρια στη διαμήκη διεύθυνση.

Γενικά εξελίσσεται και έχει και καλό Εγχειρίδιο επαλήθευσης μια τακτική που δεν ακολουθεί καμια εταιρια λογισμικου στατικών στην Ελλάδα, παρα μονο στα ξενα προγραμματα (ETBAS SAP κτλ).

Link to comment
Share on other sites

Χάρη, το πρόσθετο στο sofistik το steelcon διαστασιολογεί σύνδεση κοιλοδοκών με IPE για δικτυώματα όμως (διάταξη διαγωνίου χορδής). Δεν ξέρω αν το TEKLA (http://www.tekla.com/international/Pages/Default.aspx) κάνει κάτι τέτοιο. Πάντως από μια μικρή έρευνα στο site του δεν βρήκα κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.