Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τιμή ζώνης - Αντικειμενικές αξίες


CICONO

Recommended Posts

Πάντα. Οι τιμές ζώνης αυξάνονται. Οι συντελεστές από τους οποίους προκύπτει η αντικειμενική αξία κάποιου ακινήτου τελικά, δεν άλλαξαν (τα τελευταία πολλά χρόνια τέλος πάντων).

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολυ.

Αναρωτιόμουν αν ο από 1/1/11 ο καθορισμός αντικειμενικών αξιών σε 4.458 οικισμούς επηρεάζει και τα πρόστιμα του Ν.3843/2010 στα κτίσματα αυτών των περιοχών, εφόσον βεβαία οι φάκελοι της τακτοποίησης τους πρωτοκολλήθουν με τη νέα χρονιά;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει αυτή η (φημολογούμενη) ένταξη στον ΑΠΑΑ από 1/1/2011 (και όχι αργότερα), καθώς αν επρόκειτο να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχουμε ήδη συγκεκριμένα νούμερα (τιμές ζώνης και ζώνες). Πράγμα το οποίο δε νομίζω να συμβαίνει.

Από εκεί και πέρα, προφανώς και μπορεί να επηρρεάσει. Είτε προς τα πάνω, ή ίσως και προς τα κάτω. Ανάλογα αν η τιμή ζώνης που θα θεσπιστεί κατά περίπτωση, υπερβαίνει ή υπολείπεται την ελάχιστη Τ.Ζ. του Δήμου που ισχύει για την ώρα για τον υπολογισμό του προστίμου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.