Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μηχάνημα για πυρηνοληψίες ασφάλτου - "Καροτιέρα"


vk2626

Recommended Posts

Γεια σας,

 

Ενδιαφέρομαι για την αγορα "καροτιερας" για έργα οδοποιϊας.Δεκτη καθε βοηθεια οσον αφορα αντιπρόσωπο,μοντελο,τιμές(στο περίπου),προτεινόμενη φίρμα κ.λ.π.

 

Να σημειωθει οτι ενδιαφέρομαι για μικρή μονάδα εύκολη στη μεταφορά και μέγιστης διαμέτρου 10-15 εκ.

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Πόσες οπές θα βγάζεις τον χρόνο? με λίπανση νερού ή χωρίς? με βάση ή χωρίς? κλασσικό καρώτο 120 ή άλλο? έχεις σταθερή παροχή ρεύματος ή γεννήτρια?

Link to comment
Share on other sites

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ΠΤΠ Α265 και Α260 ασφαλτικών έργων που απαιτουν 3 πυρηνοληψιες ανα 4000 τ.μ. υπολογιζω μια max τιμή για 200 καροττα το χρόνο..

 

Και με λίπανση νερού και με βάση προφανώς.Από τα καροτα θα προσδιορίζεται το πάχος τις ασφαλτου αρχικά και κατόπιν θα γίνονται οι εργαστηριάκες δοκιμές(marshall κ.λ.π.)

Απο το εργαστήριο μου είπανε ότι διάμετρος δοκιμίου 10 εκ. είναι αρκετό για τα εργαστηριακα(όσον αφορα την άσφαλτο πάντα).

 

Θα χρειαστεί σίγουρα γεννήτρια καθώς θα χρειαστεί και για έργα ορεινής οδοποιϊας όπου δε θα υπάρχει σταθερή παροχή ρεύματος.

 

Αν θέλεις βοήθαμε λίγο για το τι εννοείς λέγοντας το "κλασσικο καροτο 120". Η αγορά extra καροτου είνα πολύ ακριβή σε περίπτωση που χρειαστεί;

 

 

Ελπίζω να έγινα πιο σαφής,ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε την Ridgid RB-208/3. Αυτό που χρειάζεσαι κατα βάση είναι το κιβώτιο για να μην τρως την κορώνα. Μια καλή κορώνα πάει στα 500Ε. Γενικά η λίπανση με το νερό είναι ενα θέμα διότι δημιουργεί καθυστερήσεις στο εργοτάξιο και χρειάζεται αντλία + τραβάει ρευμα απο την γεννήτρια κλπ. Ειδικότερα στην ορεινή οδοποιία πάντα κάνω χρήση ξηρής κορώνας τις οποίες αγοράζω απο ΗΠΑ. Η γεννητρια είναι μάλλον το μεγαλύτερο πρόβλημα αφου θα χρειαστεί σταθεροποιητή. Υπολόγισε ισχύ KVA περίπου το διπλάσιο απο τις απαιτήσεις σου. Του πετρελαίου είναι γενικά πιο αξιόπιστες. Τώρα προσοχή στον εργάτη που θα την χειρίζεται διότι εαν κόβει στραβά θα πετάς μια κορώνα ανα 2-3 τρυπήματα και γενικά θα μπαίνεις μέσα. Γενικά φτιάξε ενα μίγμα 500ml νερό, 100ml AVA και 50γρ γλυκόζη. Η ξηρής κοπής βγάζει 170-190 τρύπες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.