Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή για χωρισμό ξενοδοχιακής μονάδας


Recommended Posts

Καλημέρα,θα ήθελα τι γνώμη σας για την αμοιβή που ζήτησε ένας συνάδελφος για το παρακάτω έργο.Πρόκειται για μια ξενοδοχιακή μονάδα που πρόκειται να χωριστεί σε δύο ανεξάρτητες εταιρείες.Επειδή είμαι νέα και δεν γνωρίζω καθόλου από αμοιβές εργασιών όποιος μπορεί ασ μου δώσει τα φώτα του.Το ξενοδοχείο πρόκειται να χωριστεί σε δύο ανεξάρτητα κτίρια με 3 ορόφους των 250 τ.μ. έκαστος.Ο ιδιοκτήτης είναι φίλος μου και με ρώτησε αν η αμοιβή του μηχανικού είναι λογική.Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω δουλέψει σε τέτοιου είδους έργα,οπότε αν γνωρίζει κάποιος ασ μου πει αν αυτά που ζήτησε ο μηχανικος είναι πολλά ή λίγα.Η προσφορά του είναι η εξής:

1ος και 2ος όροφος 500 τ.μ. επι 900 ευρώ δηλαδή 450.000 και

υπόγειο 250 τ.μ. επί 500 ευρώ 125.000.

Ζητάει δηλαδή το ποσό των 575.000ευρώ για τις άδειες και το χωρισμό του κτίσματος τα σπασίματα τις περιφράξεις και ότι άλλο χρειάζεται για τον πλήρη διαχωρισμο του κτιριου.Μπορεί αυτό που ρωτάω να είναι βλακεία αλλά επειδή δεν εχω ιδέα ας με βοηθήσει κάποιος.:confused:

Link to comment
Share on other sites

Ποιος, και πως να βοηθήσει; Εδώ μιλάμε για εργολαβία, κάποιος θα αναλάβει να κάνει τις μελέτες, να πάρει εγκρίσεις και άδειες, να κάνει την κατασκευή... Μόνο κάποιος που έχει τις μελέτες στα χέρια του μπορεί να κάνει μία εκτίμηση...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.