Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κτηματολόγιο - ρυμοτομικό σχέδιο


Recommended Posts

καλήσπερα σε ολους , την περίοδο αυτή ανάλαβα την πρώτη μου άδεια στην αθήνα . θέλοντας να τσέκαρω το συμβόλαιο -κτηματογραφικό διαγραμμα και το ρυμοτομικο σχέδιο βρήκα ότι το κτηματόλογιο δείνη στον ιδιοκτήτη 25μ2 παραπάνω απο ότι λέει το συμβόλαιο του ,και καμία δίασταση δεν είναι ίδια έχω διαφορές τησ ταξης των 60 εκατοστών . πήγα στο δήμο που υπάγεται και ζήτησα συντετάγμενες στάσεων ,αξονοδιαυσταύροσεων , ορίων οικοπεδου και οικοδομικού τετραγώνου για να το χαράξω με το ρυμοτομικό αλλα πήρα την απάντηση από κάποιες ανεγκεφαλές οτι δεν τα έχουν ξανακούση αυτα που ζητάω .έκανα επίσημα αίτηση στον δήμο και τα ζητάω αλλα δεν έχω λάβει απάντήση τις τελευταίες 20 μέρες .εκτός από το να χαράξω τα όρια με τον μπακάλικο τρόπο ,με το να κρατήσω τισ αποστάσεις των δρόμων και την πράσια και να τηρήσω το ρυμοτομικό τι άλλο υπάρχει για να τα βάλω που να ειναι αξιόπιστο .το οικοπεδο μου εχει πρόσωπο σε δυο οδούς .

Link to comment
Share on other sites

Από τα γραφόμενα σου συμπεραίνω ότι πρόκειται για περιοχή με Πράξη Εφαρμογής. Αν αυτή έχει κυρωθεί τότε ο Μελετητής υποχρεωτικά έχει υποβάλλει όλα τα προβλεπόμενα από το Νόμο στοιχεία στο Δήμο ακόμα και σε ψηφιακή μορφή. Κανένας δεν μπορεί να σού αρνηθεί τη χορήγηση αυτών των στοιχείων. Βρες μάλιστα τα στοιχεία του Μελετητή και ζήτησέ τα απευθείας από αυτόν. Μόνο αν χρησιμοποιήσεις τα αναλυτικά στοιχεία της Π.Ε. (συν/μένες νέων ορίων οικοπέδου, πολυγωνομετρικών σημείων, κορυφές Ρ.Γ., πίνακες Π.Ε. κλπ) θα είσαι σίγουρος.

Link to comment
Share on other sites

μαλλον θα παω στο μελετητη για εχει κυρωθεί η ΠΕ.Στον δήμο που πήγα σήμερα μου απάντησαν οτι προσπαθούν να τα βρούν γιατί τα έχουν χάσει λέει . Μια ερώτηση ακόμα να ξεκινήσω τις διαδικάσιες για να διορθωθεί στο κτηματολόγιο πριν βγει η άδεια η μετά ?

Link to comment
Share on other sites

Είναι πιθανό ανάλογα με τον υπάλληλο της πολεοδομίας να έχεις πρόβλημα. Κανονικά δε θα έπρεπε αλλά πάντα μπορεί να πετύχεις κάποιον "κολλημένο" που θα σου ζητήσει διόρθωση ορίων πρώτα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.