Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μόνωση τοιχοποϊιας απο τούβλο


 
ntemhs

Recommended Posts

Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπο και υλικά για να κάνω υγρομόνωση σε νέα οικοδομή σε υπόγειο με ισόγειο στον υπόγειο όροφο? Με προβληματίζει πως θα μονώσω το υπόγειο στο οποίο δεν έφτιαξα τοιχείο beton, υπ' όψην ότι το υπόγειο θα είναι μπαζωμένο τουλάχιστον 1,5 μ και απ' ότι είδα σήμερα η εκσκαφή μου στην παρειά της + 0,80 μ περίπου ξερνάει αρκατό νερό. Είπα να γλιτώσω τον πελάτη μου από το κόστος του τοιχείου beton αλλά βλέπω να μας κοστίζει αρκετά η μόνωση του τοίχου από τούβλο.

Link to comment
Share on other sites

Αν "ξερνάει νερό" θέλεις τουλάχιστον τσιμεντοκονίαμα + ασφαλτική επάλειψη + στραγγιστική μεμβράνη + στραγγιστικό αγωγό + επίχωση με σκύρα + εδαφικό φίλτρο.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να με παραπέμψεις σε εταιρεία με τέτοια προϊόντα? Πάντως πρόκειται για πολύ μικρή οικοδομή 50 τ.μ., επίσης πιστεύεις ότι η κατασκευή τοίχου από beton θα ήταν πανάκεια και επίσης κάποιο πρόβλημα σταθερότητας του τοίχου λόγω εξωτερικών φορτίων?

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι εταιρίες που προμηθεύουν μάντρες με τέτοια υλικά διαθέτουν πλήρη γκάμα από έτοιμα κονιάματα και τσιμεντοειδή/ασφαλτικά στεγανωτικά, μέχρι στραγγιστικές μεμβράνες, γεωυφάσματα κλπ.

 

Μπες στους δικτυακούς τόπους εταιριών όπως isomat, vimatech, durostic, ceresit κλπ κλπ και δες τα τεχνικά φυλλάδια και τις τεχνικές οδηγίες για τα στεγανωτικά υλικά και τα συστήματα στεγάνωσης που διαθέτουν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.