Μετάβαση στο περιεχόμενο

Axis VM


alexaras

Recommended Posts

Eχει κανείς υπόψη το προγραμμα στατικών Axis VM? Θα το χρησιμοποιησουμε στο πανεπιστήμιο.Δεν το χα ξανακούσει γιαυτο ρωτάω αν το ξέρει κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

http://www.axisvm.eu/ λέει ότι έιναο πρόγραμμα πεπερασμένων για ανάλύση κατασκευων.Δηλαδή πιο αγνωστο δεν μπορούσαν να βρουν.έιμαστε χωρισμένοι σε δύο τμήματα .Εμείς θα κανουμε αυτό και το άλλο τμημα το sap 2000.τι ατυχία .κριμα
Link to comment
Share on other sites

Ε εντάξει το sap το ξέρει πλέον και η κουτσή Μαρία (τα βασικά τουλάχιστον), ας μάθεις κάτι και πιο πέρα, κακό δεν είναι, απεναντίας θα έλεγα!

Link to comment
Share on other sites

καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση και για την ενθάρυνση.Πελάγωσα και γω που άκουσα ένα άγνωστο προγραμμα και επιπόλαια έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν θα ναι και καλό αλλά δεν έιναι και απαράιτητο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

καλησπέρα και πάλι.Τελικά έανα λάθος δεν θα κάνουμε το axis στη σχολή αλλα το WINSTRAND.το έχετε στα υπόψη???στο σαιτ του γραφει ότι έιναι καλό και ότι έχουν σχεδιαστέι τα ολυμπιακά μας έργα όπως και πολλά άλλα αρα υποθέτω ότι κάποιοι εδώ μεσα θα το ξερουν.Οποιοδήποτε σχόλιο θα μου ήταν χρησιμο για το πρόγραμμα ποσο καλό ,ευχρηστο και κατανοητό .Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.