Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιβλία Γραικούση


xbasher

Recommended Posts

Ο Διπλάρης (καθηγητής Στοιχείων μηχανών Ι στο ΕΜΠ), μου είχε πει αμα κατάλαβες τον Niemann έλα να τα εξηγήσεις και σε μένα. Αναφερόταν βεβάιως στο μεταφρασμένο γιατί το original γερμανικό τα "σπάει", ποιος ξέρει γερμανικά όμως...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει νόημα να διαβάσω οδοντοτούς τροχούς, λιπανση και ρουλεμαν από Γραικούση. Αξίζουν ή είναι απαρχαιωμένη γνώση?Να σημειωθεί ότι δεν έχουμε παρει ακόμα βιβλία στη σχολή οπότε δεν έχω να διαβάσω από πουθενα αλλου. Ευχαριστώ

 

Κάποιες από τις μεθοδολογίες που έχουν τα βιβλία του Γραικούση έχουν πάψει να χρησιμοποιούνται και πρακτικά και έχουν αντικατασταθεί από νεότερες. Έτσι μου είχε πει ένας καθηγητής στη σχολή. Μέσα σ αυτούς τους κανονισμούς που εγκαταλήφθηκαν μάλλον είναι και αυτοί που αναφέρονται στους οδοντωτούς τροχούς. Δε θυμάμαι αλλά ψάχτο και μην χάνεις χρόνο διαβάζοντας πράγματα που και πολύ δυσνόητα είναι και δεν χρησιμοποιούνται πλεόν και στην πράξη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Οι καθηγητές αυτοί που αναφέρθηκαν καθώς και τα Βιβλία των μαθημάτων αυτών είναι πραγματικά πολύ αξιόλογα... Οι θεωρίες αυτές δεν νομίζω πως θεωρούνται απαρχαιωμένες... Απλά θέλουν ΠΟΛΥ διάβασμα... (Από τα δυσκολότερα μαθήματα στη σχολή για να περάσεις)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.