Jump to content

Recommended Posts

Posted

Υπάρχει περίπτωση να μου ζητηθεί ή χρειαστεί κατά τη διάρκεια, ευελπιστώ, κάποιας μέλουσσας εργασίας μου σε βιομηχανία η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή ό,τι απορρέει από αυτήν;

Μη μπορώντας να βρώ δουλειά και άρα να ζήσω τον (χημικό μηχανικό) εαυτό μου και ενώ μου ζητούν 2000 ευρώ το χρόνο για την ασφάλεια τσμεδε, σκέφτομαι το ενδεχόμενο διαγραφής.

Άν προβώ σε διαγραφή δε θα μπορέσω ποτέ να βρω δουλειά μηχανικού και άρα να πάνε στο βρόντο 5.5 χρόνια σπουδών;

Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;

Posted

Σε καταλαβαίνω αλλά διαγραφή σημαίνει ότι χάνεις και την ειδιότητα του μηχανικού, οπότε...

Η άδεια άσκησης επαγγέλματος είναι κάτι που το ζητάνε παντού για δουλειά μηχανικου.

Πχ για την ειδικότητα σου (ΧΜ) είχε βγέι προκύρηξη από τα ΕΛ.ΠΕ που ζητούσε άδεια άσκησεις επαγγέλματος ως βασική προυπόθεση. Το έχω δει και αλλου δεν θυμάμαι να σου αναφέρω ονομαστικά..

Posted

Σόρυ συνάδελφε αλλά μόνο μια λέξη μπορώ να σου πω.

υπομονή...

Δουλειά μηχανικού με άδεια ασκήσεως πάνε μαζί... (άρα και ΤΣΜΕΔΕ).

Μπορεί να μην στον ζητήσουν σαν χαρτί άμεσα, αλλά εκ των πραγμάτων θα αποδειχθεί αν έχεις ή όχι ( θα ασφαλιστείς στο ΤΣΜΕΔΕ αμέσως με την πρόσληψη)

αν σου αρέσει το αντικείμενο, μην το παρατήσεις. Στο φινάλε ψάξου για εξωτερικό...

όλους για εκεί μας βλέπω.

• 10 months later...
Posted

Γνωρίζει κανείς εάν μπορεί να εργαστεί Χημικός Μηχανικός σε μελετητικό γραφείο;Εάν έχει δικαιώματα στο κλάδο αυτό;

Ευχαριστώ για τη προσοχή σας παιδιά.

Posted