Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομικές Άδειες-Αδειοδοτήσεις Άδεια συνεργείου σε χρήση γενικής κατοικίας


TERIE

Recommended Posts

Αν όμως η ιπποδύναμη είναι ανω των 15 HP και το Γ.Π.Σ πρίν το 1997 , σύμφωνα με τα αρθρα 2 και 5α της εγκυκλίου 30/2001 τότε η γενική κατοικία μπορεί να δεχτεί τέτοια συνεργεία;

Link to comment
Share on other sites

Η ιπποδύναμη δεν έχει να κάνει τίποτα, μην μπερδεύουμε τα συνεργεία με την επιτρεπόμενη ιπποδύναμη των επαγγελματικών εργαστηρίων, ούτε η ημερομηνία του Γ.Π.Σ. Ο προηγούμενος συνάδελφος ήταν σαφής και δεν βρίσκω λόγο μη κατανόησης του νόμου. Ο νόμος πλέον είναι ο 3710/2008, δεν ισχύει η συγκεκριμένη εγκύκλιος. Ο νόμος λέει ότι γενικά τα συνεργεία (συνήθων οχημάτων) χωροθετούνται σε περιοχές που επιτρέπονται τα επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής όχλησης και εφόσον η χρήση είναι γενική κατοικία τότε ναι, επιτρέπονται τα συνεργεία. Το 1997 έχει να κάνει με την περίπτωση όπου δεν έχει καθοριστεί χρήση γης.

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα λες, αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία με πολεοδομία, μου είπαν οτι συνεργεία ανω των 22 hp, δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε περιοχες γενικής κατοικίας γιατί δεν θεωρούνται Ε.Ε.Χ.Ο.

Link to comment
Share on other sites

Πεστους οτι λενε μα.....κιες και να δουν την παργ. 2 του άρθρου 1 του Ν 2465/1997 (ΦΕΚ 28Α/26-2-1997), γιατί όλες οι ειδικότητες των συνεργειων δεν εντάσσονται στο Ν. 3325/05 (ως επαγγελματικά εργαστήρια της δ/νσης Ανάπτυξης), αν και αναφέρονται στον 2465/97, ως επαγγελματικά εργαστήρια ανεξαρτήτως εγκατεστημένης ιπποδύναμης

 

τόσο απλά

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.