Μετάβαση στο περιεχόμενο

μη εφαρμογή δρόμου εντός σχεδίου πόλεως


Recommended Posts

για σας. αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το που μπορώ να απευθυνθώ η πως να κινηθώ για το παρακατω θέμα.:

Ζω σε μια επαρχιακή πόλη Γύρω στο 2000 άρχισε ένα σχέδιο να είναι υπό ένταξη όπως το λένε μετά γίνεται νόμος. μόλις λοιπόν δημοσιευτεί σε ΦΕΚ τότε η περιοχή λέγεται εντός σχεδίου.εχουνε περάσει 4 χρόνια από τότε που έγινε εντός σχεδίου αλλά κανένα έργο και δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε κάποιες ενστάσεις σε δικαστήριο παρά μόνο κάποιοι που έχουν πληρώσει υπεραξίες από την αρχή και μετά έλεγαν εγώ δεν θέλω να γινει ο δρόμος.

έχουμε απευθυνθεί στο δήμαρχο και μας λέει ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμος όταν λέει ο άλλος δεν θέλω σταματάτε εδώ αλλά ξανά τονίζω χωρίς να έχουν απευθυνθεί νομικά και δεν ξέρω αν μου το λέει έτσι δυστυχώς. τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται ποτέ ο δρομοσ? εγω θέλω να χτίσω και αν δεν γίνει ο δρόμος δεν μπορω. υπαρχει κάποιο παραθυράκι για να χτίσω η να βάλω λυόμενο?

Link to comment
Share on other sites

σύμφωνα με όσα προβλέπει η πολεοδομική νομοθεσία

υπάρχουν δύο στάδια

Στο πρώτο εκπονείται το γενικό πολεοδομικό σχέδιο (ΓΠΣ) που περιέχει τις γενικές αρχές και κατευθύνσεις και στο δεύτερο εκπονείται η πολεοδομική μελέτη (ΠΜ) που εξειδικεύει και υλοποιεί τους στόχους του ΓΠΣ.Η πολεοδομική μελέτη πραγματοποιείται με την πράξη εφαρμογής(ΠΕ)

για να μπορέσουμε να συνδράμουμε η περιοχή σε ποιά απο τις παραπάνω φάσεις-στάδια βρίσκεται??

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.