Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια άσκησης επαγγέλματος


billy_fleg

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους και ενα μπραβο για το φορουμ πραγματικα παρα πολυ χρησιμο.... Μολις πηρα το πτυχιο μου και θα δωσω εξετασεις τον ιουνιου για να παρω την αδεια ασκησης. θα ηθελα να ρωτησω μιας και εχω τελειωσει στην πατρα μηπως ειναι καλυτερο να εξεταστω εκει αντι για την αθηνα? Εχει ακουσει κανεις κατι τι λετε? ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Και εγω θυμαμαι ειχα αναρωτηθει το ιδιο πραγμα. Να παω Πατρα για τις εξετασεις του ΤΕΕ ή Αθήνα? Απο αποψη ταλαιπωριας φυσικα ολο αυτο, γιατι θα ανεβαινα απο Κρητη γι τις εξετασεις μονο και επρεπε να συντονισω δρομολογια, διαμονη κτλ.

Τελικα κατεληξα να εξεταστω στην Πατρα οπου και τελειωσα. Μη με ρωτησεις γιατι. Ειχα πειστει παντως τοτε. Θυμαμαι να σου πω μονο 1 συν και 1 πλην της Πατρας.

Το πλεονεκτημα ειναι οτι μπορει να σου τυχει μεσα στην επιτροπη εξετασης καποιος καθηγητης απο τη σχολη σου, οποτε θα τυχεις μιας καποιας οικειοτητας μεσα στην αιθουσα.

Το μειονεκτημα ειναι οτι οι εξεταστες της Πατρας "φημιζονται" για το οτι ειναι, αν οχι σκληροι, τουλαχιστον αντικειμενικοι!

Γνωριζεις το αντικειμενο ως μηχανικος? Περασες! Δε το γνωριζεις? Θα ζοριστεις...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

με ενδιαφέρει και εμένα να δώσω εξετάσεις στο ΤΕΕ της Πάτρας για άδεια.

 

Μηπως γνωρίζει κανείς μέχρι πότε είναι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών?

 

Γιατί εψαξα στο site αλλα δεν βρήκα κάποια προκύρηξη για τις εξετάσεις που ξέρω πως διεξάγονται κάπου Ιούνιο

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Γενικά τι διαβάζουμε πριν πάμε στις εξετάσεις?Εγώ δήλωσα ότι θέλω να εξεταστώ στην διπλωματική μου.Θα πρέπει να διαβάσω και κάτι άλλο? Όσον αφορά τη διπλωματική θα με ρωτήσουν και θεωρητικά στοιχεία? Για να καταλάβετε το πρώτο κομμάτι της εργασίας μου έχει άπειρα θεωρητικά στοιχεία και το δεύτερο είναι πάνω στο πρόγραμμα που δούλεψα. Στην Αθήνα θα εξετασθώ. φφφφφφφ

Link to comment
Share on other sites

θεωρώ ότι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω! Από τη στιγμή που έκανες εσύ τη διπλωματική σου, ξέρεις τί έκανες~ Με ένα φρεσκάρισμα θα τα θυμηθείς. Τώρα για τα θεωρητικά ... το αντικείμενο της εργασίας σου ποιό ήταν? Σε εκείνο θα σε ρωτήσουν

Link to comment
Share on other sites

Πριν παω ειχα ανοιξει θερμοδυναμικες και ρευστομηχανικες και στοιχεια μηχανων και ο,τι αλλο θες, μιας και διαβαζα εδω οτι ρωτανε και κανουν και δειχνουν. Τελικα κανεις δεν με ρωτησε τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα της διπλωματικής ΜΟΥ :P είναι πάνω στον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων. Σίγουρα θα την ξαναδιαβάσω αν και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσαν να με ρωτήσουν π.χ. πάνω στο πρόγραμμα (ecotect). Ένας φίλος μου είπε ότι τον ρώτησαν την αναλογία υλικών του σκυροδέματος!:P Κανένας πολιτικός που εξετάσθηκε πρόσφατα να μας πει τις ερωτήσεις που του έκαναν?

(ευχαριστώ και εγώ για τις απαντήσεις σας!!:D)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.