Μετάβαση στο περιεχόμενο

ποιο είδος θέρμανσης είναι καλύτερο να επιλέξουμε??


Recommended Posts

Καλησπέρα σας..είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο forum και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..Ζούμε με την οικογένεια μου σε νησί του Βορείου Αιγαίου(που σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα και φυσικά αρκετή υγρασία) και θα μετακομίσουμε σε έτοιμη ιδιόκτητη οικία 120 τετραγωνικών για μόνιμη κατοικία, στην οποία όμως δεν έχει τοποθετηθεί θέρμανση.Θέμα συζήτησης είναι φυσικά σε ποιο είδος θέρμανσης θα καταλήξουμε.Κάθε αντιπρόσωπος τον οποίο επισκεπτόμαστε, μας προτείνει φυσικά το είδος που προωθεί και ο ίδιος. Με δεδομένη την συνεχή αύξηση της τιμής του πετρελαίου αρχίσαμε να σκεπτόμαστε τη λύση του λέβητα με καύση πελλέτ ή τη λύση των θερμοπομπών. Μακροπρόθεσμα ποια από τις δύο μεθόδους θα κριθεί ως οικονομικότερη?

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Για αντλίες θερμότητας το έχετε ψαξει το θέμα (θερμανση-ψυξη);Λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα,εχουν μεγάλη απόδοση(εξαρτάται και η μαρκα βέβαια) και αποφεύγουμε και την υγρασιά σίγουρα!!

Link to comment
Share on other sites

οχι και για να πω και την αληθεια δεν ξερω καν και τι ειναι....θα κανω μια ερευνα στο διαδικτυο αλλα θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σου πληροφορια...σε ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.