Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρίθμηση Συντεταγμένων


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω όποιος γνωρίζει αν μπορώ να αριθμήσω (αριθμός δίπλα στο point) τις συντεταγμένες μου που έχω κάνει Import απο το excel στο Autocad; Διότι έχω κάπου στις 1000 συντεταγμένες και είναι πολυ χρονοβόρο να τις αριθμήσω μια μια! Ευχαριστώ πολύ. Περιμένω την απάντηση σας! :)

Link to comment
Share on other sites

Ότι γίνεται, γίνεται (με προγραμματάκι στο autocad εκ των υστέρων), αλλά θεωρώ ότι ευκολότερο είναι να χρησιμοποιήσεις έναν τρόπο που ραπορτάρει και βάζει και αρίθμηση στα σημεία εξαρχής. Εξάλλου τι νόημα έχει να κάνεις εκ των υστέρων αρίθμηση αφού αυτή δε θα συμφωνεί με αυτή στο κροκί σου;

Link to comment
Share on other sites

@fenom

 

Σου ανέβασα ένα λισπάκι http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=1893 για να βοηθηθείς στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Λάβε όμως σοβαρά υπ όψη σου αυτό που σου έγραψε ο ως άνω συνάδελφος για πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση του θέματος.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.