Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσθήκη αποθήκης σε χρήσης γης αμιγούς κατοικίας


Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω μία περίπτωση προσθήκης κατ' επέκτασης ισόγειας αποθήκης σε υφιστάμενο ισόγειο κατάστημα. Η αποθήκη θα είναι σε επαφή με το κατάστημα και θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες του καταστήματος αλλά θα έχει ξεχωριστή είσοδο. Οι χρήσεις γης της περιοχής είναι Αμιγής Κατοικία. Από την Πολεοδομία μου είπαν ότι στην Αμιγή δεν επιτρέπεται αποθήκη και πρέπει να κάνω προσθήκη καταστήματος. Εμένα όμως μου φαίνεται περίεργο να μην μπορεί να γίνει αποθήκη αφού θα εξυπηρετεί το κατάστημα. Μπορεί κανένας να με διαφωτίσει πού να στηριχτώ για να το υποστηρίξω αυτό?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Το κατάστημα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής είναι δηλ. παντοπωλείο, φαρμακείο, βιβλιο-χαρτοπωλείο, κρεοπωλείο, κατάστημα ψιλικών, πρατήριο γάλακτος, πρατήριο άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής (χωρίς παρασκευαστήριο και χωρίς χρήση τραπεζοκαθισμάτων) ;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.