Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεχνικό υπόμνημα για αρτοποιεία και bake off


Recommended Posts

ότι λέει και τίτλος το έχει κανείς;

 

Δεν εννοώ συμπληρωμένο κενό για να το συμπληρώσω.

 

Είναι μέσα στα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης αρτοποιείου.

 

Πήγα σήμερα κέντρο και ξέχασε να μου το δώσει μου είπε (όταν τον πήρα τηλ) να το βρω από το ΦΕΚ (542 Β 2005) .... αλλά εκεί έχει μόνο το κλασσικό τεχνικό υπόμνημα (Παράρτημα ΙΙΙ) δεν έχει κάποιο άλλο ... μήπως υπάρχει σε κάποιο άλλο ΦΕΚ;

 

Ουσιαστικά ψάχνω το γ2 (το γ1 είναι το κλασσικό τεχνικό υπόμνημα)

post-97-131887271644_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η νομοθεσία στην οποία θα βασιστείς για να φτιάξεις αυτό το τεχνικό υπόμνημα είναι ο Ν. 3526/2007 (ΦΕΚ 24/Α/2007) και η Υ.Α. 4730/209/Φ.17.1 (ΦΕΚ 1519/Β/2008).

Δεν υπάρχει σαν υπόδειγμα, θα το φτιάξεις εσύ. Αυτό στο οποίο διαφέρει ουσιαστικά από το κλασικό υπόμνημα είναι ότι πρέπει να αναφερθούνε οι διαστάσεις και το είδος του κλιβάνου, βάσει των οποίων θα καθοριστεί η δυναμικότητα της εγκατάστασης και τελικά οι απαιτούμενες διαστάσεις των διαμερισμάτων.

Link to comment
Share on other sites

την έχω δει την σχετική νομοθεσία. Οπότε τροποποιώ το παράρτημα 3 ώστε να βάλω τις δύο γραμμές για τις διαστάσεις τύπο και παραγωγηκότητα αρτοκλιβάνου;

 

(να κάνω και σχεδιάγραμμα μέσα στο τεχνικό υπόμνημα; το βρίσκω υπερβολή δεδομένου ότι κατατίθενται σχέδια αλλά δεν έχω ξανακάνει αρτοποιείο)

Link to comment
Share on other sites

Επειδή πάντως αυτή την εποχή βγάζω μία άδεια για αρτοποιείο δεν μου ζητήθηκε κάποιο διαφορετικό ή επιπλέον Τεχνικό Υπόμνημα πέρα από το κλασσικό. Απλώς πάνω στο σχέδιο κάτοψης (και αυτό που είναι για τη Δ/νση Ανάπτυξης και αυτό που είναι για το Υγειονομικό) ζητήθηκαν να μπούνε ως μορφή υπομνήματος τα στοιχεία, διαστάσεις και η δυναμικότητα του κλιβάνου και τα εμβαδά των διαμερισμάτων. Μήπως αυτό εννοούνε?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

τελικά δεν υπάρχει άλλο τεχνικό υπόμνημα (όπως πολύ σωστά είπε ο κόκκινος) απλά το αναφέρουν διαφορετικά ... γιατί απλά έτσι θέλουν :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.