Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είσοδος στο υπόγειο (Γ.Ο.Κ. '55)


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Μας ζητείθηκε να προχωρήσουμε σε ανασύσταση φακέλου άδειας του 1970 της οποίας τα σχέδια έχουν απωλεσθεί και υπάρχει μόνο το στέλεχός της στο αρχείο της πολεοδομίας.

Η οικοδομή την οποία αφορά η άδεια είναι τριόροφη με υπόγειο και η είσοδός της βρίσκεται στο υπόγειο.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: ο διάδρομος στο υπόγειο που οδηγεί από την είσοδο στο κλιμακοστάσιο μετράει στον σ.δ. σύμφωνα με τον ΓΟΚ '55?

Link to comment
Share on other sites

διάβασε τους ορισμούς και δώσε σμασία στον μεσο όρο του ύψουςεπίσης θα σου πρότεινα να άρεςις ατιγραφα από τα σχέδια της σύστασης της πολυκατοικιας

 

 

Στοιχεία της οικοδομής.

Άρθρον 11

1. Όροφοι καλούνται γενικώς τα οριζοντίως διαχωριζομενα αλλήλων διαμερίσματα της οικ. (Σχ. 17).

2. Υπόγειον καλείται ο όροφος ή το τμήμα αυτού ού το δάπεδον, κατά το πλείστον κείται υπό την στάθμην του πέριξ εδάφους ή αυλής (Σχ.16).

3. Ισόγειον καλείται ο οροφ. ή το τμήμα αυτού ου το δάπεδον, ευρίσκεται εις την στάθμην του πέριξ εδάφους ή αυλής ή υπέρκειται ταύτης κατά μέσον όρον μέχρι 0,60 μετ. Εις περίπτωσιν μεγαλυτερας υψομετρικής διαφοράς καλείται απλώς όροφος2 (Σχ. 17).

Οι λοιποί υπέρ το ισόγειον όροφοι αριθμούνται εκ των κάτω προς τα άνω κατ αύξοντα αριθμόν. όπου εν τω παρόντι γίνεται με μνεία αριθμού ορόφων, επιλαμβάνεται εις αυτόν, και το τυχόν ισογειον, δεν περιλαμβάνεται δε το υπόγειον πλην αν άλως ειδικώς ορίζηται (Σχ. 17).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.