Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη για αντιπαροχή οικοπέδου


Recommended Posts

Μπάμπη καλως ήλθες στο παζάρι επίσης. Εγώ σε συμπάθησα και σέβομαι τους στόχους σου αν και θα εμμείνω στην δική μου άποψη ότι ο στόχος ο δικός μου είναι οι κατασκευαστές, οχι οι πελάτες.

Σου ξαναείπα βέβαια ότι ο φίλος σου μπορεί να έχει οικοπεδάρα, οπότε όλα παίζουν όλα, άμα όμως δεν έχει την δύναμη την δύναμη την έχει ο κατασκευαστής. Και τον σκύλο και την πίτα.

Οκ θα σου δώσει μια δουλειά ο πελάτης που θα πάρεις 5, 10 χιλ ευρώ. Ο κατασκευαστής όμως πόσες θα σου δώσει?????

Καταλαβαίνεις πιστευω ότι ο στόχος σου είναι ο κατασκευαστής που φέρνει συνέχεια δουλειά, ο πελάτης φέρνει μόνο μια. Βέβαια εσύ καλά είσαι με το μέρος του και τον στηρίζεις αλλά ... δύσκολο να βρεθεί.

Η οικοπεδάρα μπορεί να μην είναι οικοπεδάρα, οι κατασκευαστές σφάζονται κανείς δεν έχει σήμερα λ7 να διαθέσει. Οπότε ο στόχος σου είναι άλλος, άλλος κοίτα να βρείς τον πελάτη να σου πληρώσει την άδεια και μετά καληνύχτα.

Γιατί εσύ ασ πούμε κάνεις τα σχέδια σου με 50% αντιπαροχή και κανείς δεν σου δίνει 50. Το ποσοστό παίζει και δεν μπορείς να φτιάξεις σχέδια με κάτι που παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.