Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σκουριά στο μπαλκόνι


 

Recommended Posts

Αποτυπώματα σκουριάς, αρκετά σε αριθμό και επιφάνειας όσο η επιφάνεια του δείκτη ενός χεριού, βρίσκονται σε πλάκα μπαλκονιου(απο πάνω ταράτσα) και είναι συγκεντρωμένα ως επι τω πλείστων κοντά στα χωνευτά φώτα. Σημειωτέον ότι η οικοδομή είναι πενταετίας. Τι μπορεί να σημαίνει κατι τέτοιο - είναι σοβαρό; Γιατί και πως συμβαίνει και πως διορθώνεται;

 

Το θέμα που ανοίγω ελπίζω να μην είναι σε λάθος subforum.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Βγάλε ένα από τα φωτιστικά και δες μήπως η σκουριά προέρχεται από αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση, επειδή ο οπλισμός στις περιοχές των χωνευτών φωτιστικών έχει μηδενική επικάλυψη καθώς ο ηλεκτρολόγος ή οι σιδεράδες τα στηρίζουν πάνω σε αυτόν μπορεί να έχει διαβρωθεί τοπικά. Αν είναι νωρίς αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα και φθηνά. Αν θες βγάλε ένα φωτιστικό και πάρε μία φωτογραφία να μας δείξεις.

Link to comment
Share on other sites

Για μια ακομη φορα το ιδιο θεμα...πιστευω οτι ειναι καθαρα ευθυνη του σιδερα που δεν χρησιμοποιησε τους λεγομενους αποστατες,δευτερον του μηχανικου που εκανε παραλαβη του οπλισμου (αν εκανε) και δεν ανοιξε τα ματακια του.

Link to comment
Share on other sites

VVT

 

του μηχανικού που δεν άνοιξε τα ματάκια του (η δεν ήταν εκεί) και μετά του σιδερά που δεν άνοιξε τα ματάκια του μηχανικού για να βγάλει τα δικά του.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

και αφου είναι και οι 2 τυφλοί (κατα εξακολούθηση 50 ετών) κάθετε ο ιδιοκτήτης απο κάτω και λέει πέφτει ή δεν πέφτει το ρημάδι? Τέλος πάντων επειδή έχω δεί πολλά στο θέμα (δες ενανθράκωση και διάβρωση) αυτό που λέω είναι να πληρώσει όποιος ευθύνεται και άμεσα. Και πειθαρχικό υπάρχει και δικηγόροι. Αντε μήπως και με την επανεκκίνηση του κράτους (που δεν την βλέπω λόγω οτι η μετατροπή σε αέριο δεν ήταν επιτυχείς και η μίζα (του αυτοκινήτου!!!) μας τελείωσε) βλέπω και μετά απο 30 χρόνια (75 ετών) να συζητάμε τα ίδια.

Link to comment
Share on other sites

Σε μια ιδιόκτητη οικοδομη,ο εργοδοτης-ιδιοκτητης ηταν παρα πολυ μυστηριος.Εννοω μυστηριος ομως...κυριολεκτικα.

Στην πλακα οροφης δεν ειχε φερει αποστατες για οικονομικους λογους (ακριβος στα πιτουρα,φτηνος στο αλατι) τον χιλιοπαρακαλεσα να φερει,και του εξηγουσα τους λογους για να το κανει.

Με πιανει ο μηχανικος και μου λεει : Aσ`τον..δεν με βλεπεις εμενα...με κρυα καρδια ερχομαι να παραλαβω...(τον ειχε σιχαθει).

Τελοσπαντων ειχα ερθει σε τοση ενταση που αν με επιανες απο την μυτη,θα εσκαγα...τελικα δεν αντεξα τους αγορασα εγω για να ηρεμησω.

Θελω να πω πως δεν ξερουμε πολλες φορες τι εχει προηγηθει της ατελειας και κρινουμε τα πραγματα βαση του αποτελεσματος...παντα υπαρχει καποια αιτια..αν ειναι η αμελεια του σιδερα ή του μηχανικου,ας τιμωρηθει...αν ειναι ομως η τσιγγουνια του ιδιοκτητη,συγνωμη που θα το πω αλλα καλα να παθει.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη ιστορία με τον ιδιοκτήτη να πληρώνει και ο μηχανικός αλλού. Το θέμα το έχουμε λύσει κάπου με τον terry. Παίρνεις τα πλαστικά κανάλια για τα καλώδια, την βάση μόνο. Διαμερίσματα με πλαστικό απο το συρόμενο μέρος που τα κολλάς με ρητίνη αφου τους έχεις κάνει μια τρύπα. Περνάς σύρμα απο την μία άκρη στην άλλη. Μετά γαρμιλομπετόν και ΛΑ ΛΑ!!! Κόστος 4 λεπτά ο αποστάτης πλάκας. Για υποστυλώματα πατέντα πρόσφατη. παίρνεις σωλήνα νερού και τον περνάς με λαδάκι του θεού. Συρματάκι, Γαρμπιλομπετόν και κόφτης 5,5 λεπτά ο αποστάτης. Φοιτητής στο πανεπιστήμιο. Πήγε στο αντίστοιχο ΜΑΚΡΟ και πήρε τασάκια βαθιά. Στις οπές για το τσιγάρο περνάει το σύρμα, εαν έχει και 4 καλύτερα με διπλό σύρμα. Το δένει απο κάτω και μετά το πιέζει κάτω στην μέση. Γαρμπιλομπετόν και παπάλα. 3 λεπτα ο αποστάτης. Τα τασάκια πάνε 1Ε το κομμάτι και ξανά χρησιμοποιούνται.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.