Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη πυροπροστασίας


Αpnea

Recommended Posts

Καλησμπέρα. Μου έτυχε μια ενεργητική πυροπροστασία για αποθήκη ξυλείας, η οποία σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου (μέσο πυροθερμικ'ο φορτίο ξύλου,όγκος αποθήκης) κατατάσεται στην κατηγορία Ζ3 μεγάλης επικινδυνότητας. Με΄βάση τον κανονισμό απαιτείται σύστημα πυρανίχνευσης.

Εκτός του οτι δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο (μελέτη - τεχνικές εκθέσεις για πυρανιχνευτές κτλ.) το πρόβλημα μου έχει να κάνει με την αποθήκη καθεαυτού. Η αποθήκη είναι 700τμ απο τα οποία τα μισά είναι στεγασμένος χώρος και τα υπόλοιπα ανοιχτή στις δυο πλευρές της. Θα χρησιμοποιηθεί όλος ο χώρος για αποθήκευση.

Θα ήθελα να ρωτήσω πως πρέπει να το εξετάσω για την εγκατάσταση πυρανιχνευτών. Το είδος του πυρανιχνευτή που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ανιχνευτής καπνού αλλα για τον χώρο ο οποίος είναι 'ανοιχτός' έχω ενδοιασμούς για το αν θα πρέπει να το εξετάσω σαν να ήταν στεγασμένος όλος ο χώρος και αν θα πρέπει να εγκαταστήσω και εκεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.