JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε October 16, 2011 at 06:10 πμ Δημοσιεύτηκε October 16, 2011 at 06:10 πμ Κάνοντας μερικές σκέψεις σχετικά με τον καινούριο νομό (4014). Συνάδελφοι σε 10 η 15 χρονια το θα γίνει άραγε;όλα τα αυθαίρετα και μη θα είναι καταγεγραμενα σε μια τεράστια βάση δεδομένων. Πιος μου λέει εμένα ότι δεν θα πληρώνω για μια ζωή για τις παρανομίες που έκανα; Σε περίπτωση που το ΣΤΕ κρίνει τον νομο αντισυνταγματκο τι γίνεται; Μήπως επίσης έχουν και σκοπό να δημιουργήσουμε μόνοι μας το υπόβαθρο για το Κτηματολογιο για όλη την Ελλάδα; Αυτές είναι μερικές σκέψεις που είπα να της μοιραστώ μαζί σας.
rou24gr Δημοσιεύτηκε October 30, 2011 at 06:00 μμ Δημοσιεύτηκε October 30, 2011 at 06:00 μμ Αγαπητέ Johnymal, η απάντησή μου είναι "ας μην τις έκανες"! (Όχι εσύ... ο χ-ψ ιδιώτης) Το να ζητάμε και τα ρέστα στην - έστω αντισυνταγματική - "τιμωρία" μίας παράλογης χρόνιας κατάστασης που το 90% της ευθύνης το έχουμε οι πολίτες (ιδιοκτήτες-μηχανικοί-εργολάβοι) είναι λίγο προκλητικό!! Γνώμη μου και με κάθε φιλική διάθεση!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα