Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης δρόμου


Recommended Posts

Η πολεοδομία θα δεχθεί πρόσβαση απο ιδιωτικό. Ο εν λόγω ιδιωτικός δρόμος οδηγεί σε μια έκταση 5000,00 τμ αυτά μπόρούν να χωριστούν με κάθετους και να οικοδομηθούν; Τελικά συμφέρει κάποιος να κινήση διαδικασίες ώστε να αλλάξη χρήση ο δρόμος; υπάρχει κάποια προηγούμενη περίπτωση; Μήπως αν παραχωρούσαμε στο δήμο τον εν λόγω δρόμο και το έκανε δημοτικό θα λυνόταν κάποια προβλήματα ή θα δημιουργούσαμε πολαπλάσια;

Link to comment
Share on other sites

Ο ιδιωτικός δρόμος μπορεί ν' αλλάξει χαρακτήρα μόνο στα πλαίσια Πολεοδομικής Μελέτης του Οικισμού (Σχέδιο Πόλης). Σήμερα δεν υπάρχει διαδικασία που εντός οικισμών ιδιωτικοί δρόμοι να γίνονται κοινόχρηστοι. Επίσης δεν μπορείς να παραχωρήσεις μετά την 1828/08 Απόφαση του Σ.τ.Ε. (Δες άλλες συζητήσεις στο Forum) για το θέμα αυτό. Εάν τα 5 στρ. που έχεις πίσω δεν έχουν άλλο δρόμο δημοτικό δεν είναι άρτια ούτε οικοδομήσιμα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.