Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρευματοδότηση αυθ. πρόχειρης κατασκευής?


tweety

Recommended Posts

Καλημέρα!

 

Έχω το εξής θέμα: μικρή κατασκευή αμιαντολαμαρίνας, με σκελετό από μεταλλικούς διάτρητους στύλους dexion και επικάλυψη μεταλλικών πάνελ, θεωρείται οπωσδήποτε πρόχειρη κατασκευή? Τα υλικά είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και η κατάσταση του βοηθητικού αυτού χώρου είναι Ο.Κ.

Αν τελικά χαρακτηρίζεται ως πρόχειρη κατασκευή, τότε με την υπαγωγή στη ρύθμιση περί αυθαιρέτων θα μπορεί να πάρει ρεύμα? Ρώτησα στην προιστάμενη της ΔΕΗ και είπε ότι δεν έχουν πάρει στα χέρια τους καμία εγκύκλιο. Ρώτησα την πολεοδομία και δεν έχουν και αυτοί απάντηση, περιμένουν μήπως βγει καμιά διευκρινιστική εγκύκλιος από το ΤΕΕ. Σημειώνω επίσης ότι στο αγροτεμάχιο υπάρχει και ένα container (πρώην ψυγείο φορτηγού) που έχει πακτωθεί στο έδαφος και έχει χρήση αποθήκης. Αυτό μπορεί να πάρει ρεύμα? Ο νόμος λέει ότι με την υπαγωγή και την 1η πληρωμή οι αυθαίρετες κατασκευές μπορούν να συνδεθούν με τα δίκτυα αλλά τα αυτά που ανέφερα δεν είναι κτίσματα. Πολλά κενά έχει ο νόμος!

Link to comment
Share on other sites

Το ψυγείο πως έχει πακτωθεί; Σε ρωτάω επειδή έχω και γω ένα τέτοιο αλλά επειδή ο νόμος αναφέρει ότι αποκλείονται οι κατασκευές που δεν έχουν σταθερή σύνδεση με το έδαφος το άφησα.

Κατά τα άλλα εφόσον μπορέσεις να το βάλεις στο νόμο δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα με τη ΔΕΗ.Το θέμα σου είναι να εντάσσεται στο νόμο.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας,

Εχω ενα αγροτεμάχιο το οποίο δεν χτίζει και θέλω να τοποθετήσω απλά στο έδαφος(χωρίς θεμελίωση και εκσκαφή) ένα ξύλινο σπιτάκι 60τμ για να το χρησιμοποιήσω σαν αποθήκη.Μπορείτε να μου πείτε τί αδεια χρειάζεται για αυτό?

ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοηθειά σας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.