Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθυστέρηση έκδοσης σημειωμάτων από το ΔΕΣΜΗΕ ΑΕ


gregmav

Recommended Posts

14 Νοεμβρίου σήμερα και ο ΔΕΣΜΗΕ ακόμα δεν έβγαλε τα σημειώματα για τον Οκτώβριο παρά το γεγονός ότι αναφέρει πως αυτά ανακοινώνονται μέχρι την 13η κάθε μήνα. Και από την άλλη αναφέρει πως πληρώνει μόνο όσα τιμολόγια λάβει μέχρι τις 20 κάθε μήνα... Δηλαδή πρέπει να βάλουν στο autorefresh τον browser οι παραγωγοί για να προλάβουν να πληρωθούν?

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα !! τα σημειωματα του ΔΕΣΜΗΕ για τον οκτωβριο τα ελαβα χθες (με courier οπως παντα).τα εστειλα σημερα το πρωι παλι με courier αυριο θα ειναι εκει..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ χθές έλιωσα στο refresh και τελικά προέκυψε στις 4 το απόγευμα, επίσης ενημέρωσα και όσους γνωστούς έχουν πάρκα να σπευσουν γιατί μετά τις 20 πάει για τον επόμενο μήνα. Έχει λίγο βηχαλάκι ο ΔΕΣΜΗΕ τον τελευταίο καιρό αλλά ελπίζω να στρώσει γιατί οι καθυστερήσεις του δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα cash flow στους επενδυτές.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Επανέρχομαι καθώς εδώ και 15 ημέρες και 1500 τηλεφωνήματα σε όλα τα τηλέφωνα του λογιστηρίου του ΔΕΣΜΗΕ δεν το σηκώνει κανένας. Δύο εγκαταστάσεις μου δεν έχουν πληρωθεί παρά μόνο για το μήνα Αύγουστο μέχρι σήμερα. Είναι σε αντίστοιχο στάδιο και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις ή όχι? Φίλος με 100αρι έχει πληρωθεί και για το Σεπτέμβριο εδώ και 20 μέρες. Δε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει επιλεκτικότητα στις πληρωμές ή ακόμα χειρότερα στάση πληρωμων...

 

Συμφωνώ ότι δε θα πρέπει να σπέρνουμε τον πανικό (ειδικότερα εμείς οι μηχανικοί) αλλά από την άλλη θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Με αυτό το ρυθμό πληρωμών πώς θα πληρωθούν τα δάνεια των επενδυτών? Και έτσι φαίνεται να έχουν δίκιο οι τράπεζες που έχουν κλείσει τη στρόφιγγα (ποτέ δεν πίστευα ότι θα έδινα δίκιο σε τράπεζα :confused: )

Link to comment
Share on other sites

Ο ΔΕΣΜΗΕ έχει αποπληρώσει μέχρι και το τιμολόγιο του Σεπτεμβρίου. Ο Οκτώβριος (το εκκαθαριστικό) πράγματι δεν είναι πληρωμένος. Το ότι δεν έχεις πληρωθεί το Σεπτέμβριο έλεγξέ το. Μήπως την ημερομηνία της πληρωμής δεν είχε ισχύ η φορολογική ενημερώτητα;

 

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί εκνευριστικές αργοπορίες.

Πιστεύω ότι είτε με την αύξηση του τέλους ΑΠΕ είτε με μέρος από το εξωφρενικό τέλος της ΕΡΤ θα αποκτίσει ο ΔΕΣΜΗΕ την οικονομική του ανεξαρτησία. Η ΡΑΕ εξετάζει διάφορα μέτρα και εύχομαι να υλοποιηθούν κάποια γρήγορα.

Link to comment
Share on other sites

εμένα τηλεφωνικά ου είπαν ότι έχει σημασία και η τράπεζα που είναι δηλωμένη

αν πέσουν χρήματα στον λογαρισμό του ΔΕΣΜΗΕ στην Εθνική και έχεις δηλώσει ΕΘνική π.χ έχεις μια προτεραιόιτητα το μεταφέρω με επιφύλαξη ίσως ήταν ένα επιχείρημα να με ξεφορτωθούν.

και εμείς για 3 πάρκα έχουμε πάρει του Σεπ. ο εκκαθαριστικός είναι pending βέβαι είναι και μεγάλα τα νούμερα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.