Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μέγιστο ύψος κατασκευής


Recommended Posts

Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σε περίπτωση που έχουμε μια ισόγεια κατοικία η οποία δεν ξεπερνάει το μέγιστο επιτρεπόμενο και στην ταράτσα της οποία έχει κατασκευασθεί μία αποθήκη ύψους 1,45μ, εμβαδού 9τμ απαιτείται αδειοδότηση της αποθήκης?

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε δώσε μας περισσότερα στοιχεία.. Αν η κατασκευή έχει γίνει καθ υπέρβαση οικοδομικής άδειας ή χωρίς οικοδομική άδεια γιατί δεν την εντάσσεις στο Ν. 4014? Αδειοδότηση πως θα πάρει; Και αν υποτεθεί ότι θα μπορούσε να νομιμοποιηθεί δεν πληρεί το ελάχιστο ύψος βοηθητικού χώρου.

Link to comment
Share on other sites

'Εχει οικοδομικη άδεια. Σκέφτομαι αν χρειάζεται να μπει στον 4014. Είναι ένα χώρος 1,8*4 με ύψος 1,45.

Link to comment
Share on other sites

Κάθε τι αυθαίρετο χρείαζεται να ενταχθεί στο Ν. 4014 για να μπορεί να γίνει σύσταση εμπράγματου δικαιώματος στη συνέχεια. Στη περίπτωσή σου ακόμα και περιθώριο Σ.Δ. να έχεις δεν νομίζω ότι μπορείς να το νομιμοποιήσεις με το άρθρο 22 γιατί η αποθήκη δεν πληρεί το ελάχιστο ύψος που απαιτεί ο κτιριοδομικός.Άρα κατά τη γνώμη μου καλό είναι να το δηλώσεις

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.