Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνιδιοκτήτες με διαφορετικούς συντελεστές


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι.

Έχω μια περίπτωση με δύο συνιδιοκτήτες για τους οποίους ισχύουν διαφορετικοί συντελεστές. Για την ακρίβεια για τον έναν εκ των δύο η κατοικία είναι μια και μοναδική, ενώ για τον άλλο δεν είναι. Στην παρ. 2δ, του άρθρου 24 αναφέρεται ότι «Στην περίπτωση συγκυριότητας του ακινήτου στο οποίο έχει εκτελεστεί η αυθαίρετη κατασκευή ή έχει εγκατασταθεί η αυθαίρετη χρήση οι συντελεστές του παραρτήματος λαμβάνονται υπόψη για όποιον από τους συγκυρίους πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις.». Αυτό σημαίνει πως θα επιμερίσω το πρόστιμο κατά το ήμισυ στον καθένα, θα εφαρμόσω τους συντελεστές που τους αντιστοιχούν και στο τέλος θα προσθέσω για να έχω το τελικό πρόστιμο?

Και αν είναι έτσι στο πρόγραμμα του ΤΕΕ πως θα εισαχθούν αυτές οι πληροφορίες? θα κάνω δύο διαφορετικά φύλλα καταγραφής με τα μισά τετραγωνικά της αυθαιρεσίας στο καθένα και θα εφαρμόσω εκεί τους αντίστοιχους συντελεστές?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος, μέχρι στιγμής.

Αλλά οι συντελεστές 4,5,6,7,8,9 θα είναι ίδιοι και στα δύο φύλλα και τα ποσοστά θα ελεγχθούν με το σύνολο της αυθαιρεσίας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.