Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ημιυπαίθριος. Υπάρχει αλλαγή χρήσης;


Recommended Posts

Το θέμα είναι, αφού το μετρούσαν τότε, γιατί δεν το έκαναν κλειστό από την αρχή.

Θα υπήρχε τίποτα σε αμοιβές, εισφορές κτλ;

Link to comment
Share on other sites

Oτι έχει μετρήσει σε κάλυψη με ΓΟΚ/55 έχει μετρήσει και σε δόμηση . Οπότε δεν απαιτείται καμμιά τακτοποίηση , εκτός και αν το έχουν περάσει , κακώς , αλλοιώς στην άδεια και έχουν εξαντλήσει τον ΣΔ αλλού .

 

Γενικά έχετε υπ' όψη σας ότι τότε δεν υπήρχε θέμα στις μονοκατοικίες να εξαντλήσουν τους υψηλούς ΣΔ , οπότε δεν έμπαιναν στην λογική των κλειστών η ανοικτών χώρων .

Link to comment
Share on other sites

Άμα κάτι έχει μετρήσει σε δόμηση, ήταν ανοιχτό αλλά τελικά έκλεισε, μήπως πάει με αναλυτικό για τις εργασίες που έγιναν για το κλείσιμο.

Link to comment
Share on other sites

Περίεργη υπόθεση... Το θέμα είναι καταρχήν αν υπάρχει αυθαιρεσία. Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, (1ον) εφόσον κάλυψη = δόμηση κατά τον συνάδελφο ΒΑS, συνεπάγεται (με κάθε επιφύλαξη ως προς τον συλλογισμό) ότι έχουν πληρωθεί οι εισφορές για αυτά τα τετραγωνικά. Ξέρει κανείς πως μπορεί να ελεγχθεί αυτο?

(2ον) Πράγματι οι επιφάνειες αυτές έχουν συμπεριληφθεί ορθώς στην "δόμηση" (δεν έχει βγει άλλη άδεια πέραν της αρχικής), άρα συνεπάγεται ότι δεν έχω υπέρβαση δόμησης ούτε αλλαγή στο νόμιμο περίγραμμα. Άρα με τετραγωνικά δεν πηγαίνω σε καμιά περίπτωση.

(3ον) Εφόσον στα εγκεκριμένα σχέδια έχω άλλη κάτοψη σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση, τότε είτε τακτοποώ με 500άρικα (όπως λέει και ο ssouanis), είτε βγάζω άδεια για νομιμοποίηση. Γνωρίζει κανείς τι άδεια είναι αυτή? Απλή ενημέρωση φακέλου παίζει?

Οποιοδήποτε σχόλιο ευπρόσδεκτο, δεδομένης της απειρίας μου σε πολεοδομικές διαδικασίες... Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Στο ΤΕΕ μου είπαν ότι γενικά χώροι που έχουν μετρήσει στην δόμηση, ήταν ανοιχτοί και έχουν κλείσει πάνε με αναλυτικό. Λογικό φαίνεται...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.