tasosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Δες και εδώ http://www.eetemher.gr/bio/ptixiakes/greg/Mhxanourgio/Basiko%20eggrafo%20mhxanourgiou%205.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonlp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 (edited) τελικα βρηκα ηλεκτρολογικη μελετη πολυ πιο απλη απο οτι περιμενα μεσω του καθηγητη.η πτυχιακη μου ειναι μια μελετη μιας πολυτελους μεζονετας με πισινα.επειδη ομως θελω να το παω ενα βημα παραπερα και μετα απο πολυ ψαξιμο θα ηθελα να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας για το κομματι του αυτοματισμου.τι προτεινετε καλυτερα?eib/knx , bms ή οτιδηποτε αλλο και επισης μηπως κανεις εχει καμια αποψη που θα μπορουσα να βρω καμια μελετη ωστε να ξερω που παταω?για τα ηλεκτρολογικα εχει αποψη αλλα για τον αυτοματισμο θελω και πρεπει να ψαχτω Edited Ιανουάριος 5 , 2012 by gibsonlp Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Η μελέτη που βρήκες πότε εκπονήθηκε; Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολύ οι κανονισμοί και πιθανόν να έχει λάθη η μελέτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonlp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 οχι συναδελφε και συμπατριωτη,η μελετη ειναι ενα θεμα το οποιο μου το εδωσε ο καθηγητης και πρεπει να το φτιαξω,δεν ειναι κατι ετοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα