Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερωτήσεις για τακτοποίηση ορόφου με τον 4014


Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη όσων έχουν την καλοσύνη να μου απαντήσουν στο εξής θέμα.

Έχω μια περίπτωση αυθαιρέτου.Είναι μια τριώροφη οικοδομή με δώμα(απόληξη+πλησταριό).Δηλώθηκε με τον Ν.1337/83.Στην α΄φάση δηλώθηκε το ισόγειο και ο α΄όροφος αποπερατωμένα(φαίνεται στις φωτογραφίες),ενώ ο β΄όροφος και το δώμα στη φάση της τοιχοποιίας.Στην β΄φάση που έγινε το 1985,η οικοδομή έχει πλέον αποπερατωθεί πλήρως.Αυτό δηλώνεται στην τεχνική έκθεση του μηχανικού και μου το είπαν και οι ιδιοκτήτες(αυτοί μπήκαν στο σπίτι το 1984).Σήμερα πρέπει να δώσω εγώ βεβαίωση για να προχωρήσουν σε σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας.Πρέπει να δηλώσω με αναλυτικό προυπολογισμό τις εργασίες που έγιναν στον β΄όροφο και στο δώμα μετά την α΄φάση του Ν.1337 ή είναι ήδη τακτοποιημένο και δεν χρειάζεται να δηλώσω τίποτα???

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Αν οι 2 φάσεις του Ν. 1337 ολοκληρώθηκαν κανονικα, Πληρώθηκαν πρόστιμα, αμοιβές κρατήσεις, 2 δηλώσεις, σχέδια κλπ το κτίριο έχει αναστολή απο κατεδάφιση και δεν χρειάζεται να ξαναδηλωθεί. Βασική προυποθεση να μην έχει επιπλέον κατασκευές ή καθ υπέρβαση απο τα σχέδια της τακτοποιησης του Ν. 1337. Καλύτερα να πας στην πολεοδομια στο τμήμα αυθαιρέτων και να πάρεις αντίγραφα του φακέλου να είσαι 100% σίγουρη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.