nick_nick Δημοσιεύτηκε December 14, 2011 at 12:57 μμ Δημοσιεύτηκε December 14, 2011 at 12:57 μμ Καλησπέρα θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιοί είναι οι υγειονομικοί όροι και προυποθέσεις ιδρυσης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, με λίγα λόγια τι πρέπει να προσέξει κάποιος πριν ενοικιάσει ένα χωρό που θέλει να τον κάνει τέτοιο εργαστήριο.
dib Δημοσιεύτηκε December 14, 2011 at 01:30 μμ Δημοσιεύτηκε December 14, 2011 at 01:30 μμ Διάβασε την Υγειονομική Διάταξη Α1β/8577/1983 (ΦΕΚ 526Β/83) Βέβαια υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις/προσθέσεις παραγράφων με μεταγενέστερες Υπ. Αποφάσεις Με λίγα λόγια, η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι ένα κατάστημα με καθαρή επιφάνεια > 50 τμ (κοίτα κυριως απο το άρθρο 37) Καλή δύναμη και κουραγιο στο διάβασμα
Manolis gon Δημοσιεύτηκε December 15, 2011 at 12:21 πμ Δημοσιεύτηκε December 15, 2011 at 12:21 πμ Πρώτα τις χρήσεις γης, να το επιτρέπουν.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα