Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιοί είναι οι υγειονομικοί όροι και προυποθέσεις ιδρυσης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, με λίγα λόγια τι πρέπει να προσέξει κάποιος πριν ενοικιάσει ένα χωρό που θέλει να τον κάνει τέτοιο εργαστήριο.

Δημοσιεύτηκε

Διάβασε την Υγειονομική Διάταξη Α1β/8577/1983 (ΦΕΚ 526Β/83)

 

Βέβαια υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις/προσθέσεις παραγράφων με μεταγενέστερες Υπ. Αποφάσεις

 

Με λίγα λόγια, η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι ένα κατάστημα με καθαρή επιφάνεια > 50 τμ

(κοίτα κυριως απο το άρθρο 37)

 

Καλή δύναμη και κουραγιο στο διάβασμα

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.