GEOPETH Δημοσιεύτηκε December 20, 2011 at 04:04 μμ Δημοσιεύτηκε December 20, 2011 at 04:04 μμ Εχω στην περιοχη μου ενα ανοικτο Ο.Τ. σχηματος ν (αμβλεια γωνια). Η ιδιοκτησια ρυμοτομειται κατα ενα μερος απο τον προβλεπομενο να διανοιγει δρομο. Η υπολοιπη ιδιοκτησια πλεον εχει προσωπο επι του Ο.Τ. και ειναι περιπου 2 στρ. Στην δηλωση γραφουμε οτι ειναι τα 2 στρ. εντος σχεδιου με προσωπο σε ανοιχτο Ο.Τ. ή γραφουμε κατι άλλο;
MAKAP Δημοσιεύτηκε December 21, 2011 at 09:17 πμ Δημοσιεύτηκε December 21, 2011 at 09:17 πμ Το θέμα του ανοικτού ΟΤ είναι μεγάλο και έχει συζητηθεί πολλές φορές στο forum. Μία από τις συζητήσεις αυτές θα τη βρεις ΕΔΩ. Με δεδομένο ότι αυτού του είδους ο σχεδιασμός βρίσκεται σε παλιά ΡΣ, τα οποία δεν είχαν συνταχθεί με ενιαίες προδιαγραφές σχεδίασης, πρέπει να σιγουρευτείς, αρχικά, για το είδος της γραμμής (ΡΓ ή ΟΓ) που προσδιορίζει το ΟΤ και στη συνέχεια εάν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του άρθρου 29 του ΓΟΚ/85. Με βάση αυτές τις διατάξεις, το ανοικτό ΟΤ θεωρείται ως εκτός σχεδίου (εσφαλμένα κατά την άποψή μου, αλλά αυτό ορίζει η διάταξη). 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα