Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρύθμιση θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία των σταθερών εστιών καύσης


electrical_salonika

Recommended Posts

http://www.opengov.gr/minenv/?p=2756

πλέον και ΦΕΚ επισυναπτωμενο.

Το οποιο σημαινει τέλος η φωτοτυπια που διναμε στα Ε.Π.Α με τα καυσαερια. Θα πρεπει να εχεις νεους ΚΑΔ στην εφορια ως συντηρητής, μπλοκ αναλυσης καυσαεριων απο ΥΠΕΚΑ και το κερασάκι στη τούρτα....... αναλυτή καυσαερίων ο οποίος θα πιστοποιείται κάθε χρονο οτι λειτουργει σωστα.

Link to comment
Share on other sites

Το είχα αναφέρει και εδώ

 

http://www.michanikos.gr/topic/24568-a%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B1%CF%82-pellets-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9/

 

αλλά μάλλον λόγω όγκου δεν πολυδιαβάστηκε. Οπότε πλέον η ΕΠΑ θα απαιτεί τα νέα έντυπα στα φύλλα ελέγχου?

Link to comment
Share on other sites

σήμερα μίλησα με μηχανικό της ΕΠΑ. Ακόμα δεν το εχουν διαβάσει, αλλά σύντομα θα απαιτεί η ΕΠΑ τα νέα έντυπα απο οτι μου ειπε ο μηχανικος της. Αυτο που φοβάμαι ειναι μηπως μας ζητησουν αναδρομικά μετα απο καποιους μηνες, με την μορφη παρατηρησης στον φακελο της μελέτης, το νεο έντυπο για καυσαέρια που έχουμε ήδη δώσει μετα την ημερομηνια του ΦΕΚ. Οπότε θα πρεπει τοτε να πουμε στον υδραυλικο/εταιρια που καναμε την μελετη για λογαριασμο του, βρες συντηρητη με αναλυτη και δωσε επιπλεον χρηματα για να σου κανει την ανάλυση. Μπλέξιμο.

Η ερώτηση μου ειναι αν θα μπορούσε κάποιος μηχανικος να χρησιμοποιεί δανεικό αναλυτή ή θα πρέπει κάθε μηχανικός να έχει αναλυτή. Πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι κάθε μηχανικός ή μη που θα κάνει μια ανάλυση καυσαερίων θα πρέπει να κόβει και απόδειξη παροχής στον πελάτη για την ανάλυση για να είναι καλυμένος.

Edited by electrical_salonika
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.