Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτιά σε καμινάδα τζακιού


abyron

Recommended Posts

Το δικό μου (ανοικτού τύπου μαντεμένιο) το άναβα τα τελευταία 5 χρόνια 10 φορές το χρόνο (τώρα σχεδόν κάθε μέρα, ας είναι καλά ο ξέρετε ποιος) και πάντα στο τέλος ακολουθούσε ψήσιμο αρκετά λιπαρών τροφών (κάτι προβατίνες). Μου είχε πει λοιπόν ένας μπάρμπας για να μην έχω πρόβλημα να καίω που και που λίγη λεύκα ξερή. Βγάζει πολύ δυνατή φωτιά και ξεμπουκώνει την καμινάδα.

 

Μήπως αυτό που μυρίζει είναι η μόνωση του τοίχου του σπιτιού που κάηκε; To ίδιο πρόβλημα είχε ένας συνάδελφος, σε αυτόν η καμινάδα πέρναγε μέσα στον τοίχο και δεν είχε μόνωση με αποτέλεσμα να καίγεται το μονωτικό. Μήπως σε εσένα επειδή καταστράφηκε η μόνωση καίει τώρα το μονωτικό του τοίχου ή της οροφής;

 

Τέλος για την Ιστορία, πρώτη πόλη σε φωτιές στην καμινάδα είναι η Καλαμπάκα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Αν τους κάνεις κάνα τηλέφωνο στον ΠΣ Καλαμπάκας ίσος σε βοηθήσουν περισσότερο αυτοί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.