Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλαίσια Yingli Panda


kaliemba

Recommended Posts

Θα ηθελα να ακουσω καποιες αποψεις για τα YINGLI PANDA 265 series και ποια ειναι η διαφορα τους με τα 260 η τα 255....κ.τ.λ.Ειναι καλυτερα να βαλω πολυκρυσταλλικα η μονοκρυσταλλικα;

Link to comment
Share on other sites

Έχεις χώρο? Οι διαφορές των PANDA με τα πολυκρυσταλλικά της Yingli είναι πολλές, αλλά αν έχεις χώρο θα πρότεινα να βάλεις πολυκρυσταλλικά, λόγω κόστους.

 

Η διαφορά μεταξύ των PANDA, είναι η προφανής, δηλαδή σε ίδιες διαστάσεις πλαισίου το ένα έχει ισχύ 255Watt και το άλλο 260Watt. Αν σε περιορίζει ο χώρος βάλε όσο το δυνατόν χαμηλότερης ισχύος, δλδ αν φτάνεις το σύνολο της εγκατεστημένης ισχύς που θές με 255 βάλε αυτά. Αν όχι βάλε 260.... Αυτό το λέω γιατί όσο μεγαλύτερη συνολική επιφάνεια πλαισίων έχεις, τόσο μεγαλύτερη απαγωγή θερμότητας θα έχεις, οπότε και καλύτερη απόδοση. Αν παρατηρήσεις τα πλαίσια που δίνουν για δοκιμές οι εταιρείες σε TUV, Photon, PV+test κτλ, είναι πάντα όσο το δυνατόν μικρότερης ισχύος.

Link to comment
Share on other sites

Η διαφορά του 265 με το 260 ή το 255 είναι...5 ή 10 watt.

Στις δοκιμές πιστεύω δίνουν τα μικρά γιατί όταν ξεκίνησαν αυτές δεν είχαν βγει ούτε τα PANDA ούτε τα "μεγάλα" σε ισχύ πάνελ των υπολοίπων εταιριών. Και στα "μικρά" είναι σίγουρα πιο εύκολο να έχουν μεγαλύτερη ανοχή ισχύος προς τα πάνω, πχ το 230 είναι πιο εύκολα πιο κοντά στα 235W από ότι το 245 στα 250W.

Edited by gregmav
Link to comment
Share on other sites

Ο χωρος μου ειναι ακετα μεγαλος.Βγαινει σηκωνει ανετα το 10αρι.Μου προτειναν να βαλω 37 πανελ των 265.Δηλαδη 9,805W.Να τα βαλω η να βαλω πιο μικρα;Η τιμη δεν ειναι προβλημα.Απλα θελω να βαλω το καλυτερο δυνατο.

Link to comment
Share on other sites

Πόσο μεγάλη είναι...???? :smile:

 

Κοίτα σκιάσεις και κοίτα τι ¨"κουμπώνει" καλύτερα στον Inverter που έχεις επιλέξει.... Πάντως τα 200αρια τα βρίσκω μάλλον μικρά.... Περισσότερες βάσεις... Περισσότερες απώλειες λόγω καλωδίων...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.