Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΡΟΪΚΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ LIVE !!!


MyMech

Recommended Posts

Καθόμουν πριν και διάβαζα τον καημό πολλών συναδέλφων εδώ μέσα στα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα. Τί να πει κανείς...η εξαθλίωση συνεχίζεται, το ΤΣΜΕΔΕ, το ΤΕΕ, ο ΟΑΕΕ, το ΙΚΑ και ό,τι άλλο είναι στη ζωή μας ως επαγγελματίες και επιστήμονες συνεχίζει να σφυρίζει αμέριμνα και να κάνει τον ψόφιο κοριό, το κράτος αφήστε τα να πάνε...Θεωρώ πως είναι προσβολή όλα αυτά και προς την προσφορά μας και προς τις σπουδές μας. Πρέπει όντως να είμαστε ενωμένοι είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε μισθωτοί σε επιχείρηση(σ'αυτούς ανήκω), είτε μηχανικοί-έμποροι....είτε είτε.

Καθόμουν λοιπόν τα αναλογιζόμουν και άρχισα να φορτώνω. Αναρωτήθηκα λοιπόν..''Δεν πάει άλλο αυτό που περνά ο κόσμος. Πρέπει να δείξουν επιτέλους live τις συζητήσεις Τρόικα-Κυβέρνηση! Τέρμα το κοροϊδιλίκι! Γιατί ακούω κάτι τρελά να παρέμβουν σε μισθούς του ιδιωτ.τομέα, μπλα μπλα μπλα! Ρε τί ψέμματα είναι αυτά που μας λένε όταν είναι μπροστά στις κάμερες όλοι? Έχουμε κάθε δικαίωμα να βλέπουμε πιστεύω ζωντανά στην κρατική τηλεόραση τις συζητήσεις και τα σχέδια που κάνουνε, τις προτάσεις, τις αντιπροτάσεις..Με το κράτος θα μας πούνε ποτέ τί θα κάνουνε, θέματα διαχείρισης, με ανάπτυξη, με επιχειρήσεις;...αμφιβάλλω! Και πλέον είμαι πεπεισμένος πως φυσικά και τρέχουν άλλα πράγματα..

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε κάθε δικαίωμα να βλέπουμε πιστεύω ζωντανά στην κρατική τηλεόραση τις συζητήσεις και τα σχέδια που κάνουνε, τις προτάσεις, τις αντιπροτάσεις..Με το κράτος θα μας πούνε ποτέ τί θα κάνουνε, θέματα διαχείρισης, με ανάπτυξη, με επιχειρήσεις;...αμφιβάλλω! Και πλέον είμαι πεπεισμένος πως φυσικά και τρέχουν άλλα πράγματα..

 

Και το παράλογο είναι ότι όποιος απαιτεί κάτι τέτοιο θεωρείτε είτε τρελός είτε γραφικός...

Ίσως εδω χωράει και ο στοίχος.

Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα....

Edited by aithilenio
Link to comment
Share on other sites

Έτσι είναι φίλε μου! Σκέφτομαι να το στείλω το αίτημά μου σε κάποιον αρμόδιο φορέα-πρόσωπο. Και ξέρεις κάτι; Από κει θα κριθούν κιόλας αυτοί που μας ''κυβερνούν''...να τους δούμε ...είναι ικανοί; Μπορούν να κάνουν τη δουλειά; Εμείς γιατί κρινόμαστε κάθε μέρα ; Εμείς δεν τους πληρώνουμε; Άρα δεν είμαστε ο εργοδότης τους; Άρα δεν πρέπει να τους τσεκάρουμε για το ποιες είναι οι δυνατότητές τους; Αν δεν κάνουν...ουστ!Δρόμο!Άλλοι!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, νομίζω ότι ξεφεύγουμε... Υπάρχει και μία θεματολογία στο φόρουμ, μην το ξεφτιλίσουμε. Επιπλέον, δεν κατάλαβα το "point" του θέματος: Να δείξουν "live" τις διαπραγματεύσεις; :confused: :confused: :confused:

 

Τέλος πάντων, κλειδώνω το παρόν. Αν πιστεύετε ότι θέλετε όντως να το συζητήσετε, στείλτε μου π.μ. για να το πάω στην "χαλαρή κουβέντα".

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.