Μετάβαση στο περιεχόμενο

MyMech

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by MyMech

  1. Έτσι έτσι..να δούμε επιτέλους τον πάτο του βαρελιού...

    1. candus

      candus

      Είναι διπλό το βαρέλι.. έχει κι άλλο πάτο από κάτω..!

    2. ΝΙΚΟΣΤΡΙ

      ΝΙΚΟΣΤΡΙ

      ποιο πάτο...άποτος είναι ο πάτος του βαρελιού!!!!!!

  2. Xθες ο Παπαδήμος ήταν μια από τα ίδια...όπως και όλοι οι προκάτοχοί του. Τίποτε δεν αλλάζει.

  3. Φίλε μου όπως το πίστευα. Κοροϊδεύει, εντάξει ζορίζεται δε λέω, αλλά η αναβλητικότητα καθώς και τα ψέμματα που αραδιάζουν κάποια αφεντικά....Πάρε όλα τα φράγκα των μισθών και τη μισή αποζημίωση έστω και εξαφανίσου! Θα πάρεις αύξηση με τα δημόσια έργα; Χχαχαχαχ ποια δημόσια έργα; Και αν υπάρχουν ή υπάρξουν τα δημόσια έργα, σου βγάζουν την ψυχή πλέον για να πάρεις φράγκα. Κανει η επιχείρηση που δουλεύεις κάποια δουλειά π.χ Νοέμβριο; Τον Ιούνιο θα εξοφληθεί και αν....οπότε σκέψου και που θα είσαι με ΑΠΥ, πότε και αν θα πληρωνεσαι....
  4. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός...ο Τέρρης φυσικά είναι!!!!

    1. ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ

      ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ

      Μπα αγάπη με τον Terry?

       

  5. Επειδη ειναι κοντα στον τοιχο και δεν ειναι χωρισμα χρησιμοποιησα καναλι οροφης και οχι ορθοστατες. Καλώς έπραξες κατά την γνώμη μου. Το ότι έβαλες πετροβάμβακα για κάποιον κλασσικό Έλληνα κατασκευαστή που δεν δίνει σημασία σ'αυτό, θα του φαίνεται περιττό. Δεν είναι όμως και σίγουρα θα κάνει τη δουλειά του.
  6. Το menu έχει:μνημόνιο ω γκρατέν, μνημόνιο καρπάτσιο και μνημόνιο brioche..Μια χαρά μας το ''σερβίρανε''..

  7. Μας βλέπω από μηχανικοί να γινόμαστε babysitters....
  8. Σωστά, σωστά! Τώρα φίλε ο δικηγόρος! Πάντως νομίζω ότι προσπαθούν να στο περάσουν έτσι διαμέσω outside εκβιασμού για να συνεχιστεί η συνεργασία και μετά την απόλυση, με παροχή υπηρεσιών. Μπατάκια πάντως φαίνονται αφού δεν πληρώνουν, μη φοβάσαι βάλε δικηγόρο. Και στην τελική πάρε όλα αυτά που δικαιούσαι και μην τους ξαναδεις!
  9. Η διογκωμένη πολυστερίνη, δηλαδή το φελιζόλ, χρησιμοποιείται συνήθως σε εξωτερικές θερμομονωτικές εργασίες. Η εξηλασμένη πολυστερίνη και στα 2. Τώρα με τον πετροβάμβακα κάνεις λάθος, επέτρεψέ μου να πω διότι ένα κομμάτι της δουλειάς μου έχει να κάνει μ'αυτά. Πολύ σωστά σου λέει ο κ.Ροδόπουλος εδώ, ότι δεν βγαίνουν έτσι συμπεράσματα..Το πρωτογενές υλικό, τήκεται σε θερμοκρασίες άνω των 1500 βαθμών κελσίου και ινοποιείται (πετροβάμβακας)για να δημιουργεί τις θερμομονωτικές του ιδιότητες. Όλες οι εταιρίες πρώτα αναφέρουν τις θερμομονωτικές και κατόποιν τις ηχομονωτικές ιδιότητές του.Επίσης έχει άψογη συμπεριφορά απέναντι στην πυρά. Όπως επίσης αν έχεις κάπου ξύλο, τότε σίγουρα θα πας στον πετροβάμβακα..Είναι πολλές οι παράμετροι, εκτός κι αν τίθεται θέμα κόστους.
  10. Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ!!! Πολύ καλό λέμε!!!!!!
  11. Ο επόπτης για την υπηρεσία, είναι ό,τι και ο επόπτης γραμμών για το γήπεδο ποδοσφαίρου... Άλλες φορές κοιτάμε τον ''διαιτητή '' και περιμένουμε νεύμα και άλλες φορές του λέμε εμείς τί θα κάνει.Ανάλογα με τον ''διαιτητή''.
  12. Μάλιστα,κατάλαβα φίλε. Είναι γεγονός πως λόγω της γενικότερης κατάστασης που οι εργοδότες το'χουν δει σαν ευκαιρία να ζουλήξουμε τα πάντα στο διάβα μας, προσπαθούν να μετατρέψουν πολλούς από μισθωτούς σε ΑΠΥ. Για να μην πληρωνουν τα 2 ταμεία, αυτό αληθεύει. Άρα υπάρχουν 2 δρόμοι. Είτε μένεις με την σύμβαση αυτή που έχεις και ξεχνάς τα περί ΤΣΜΕΔΕ,ελεύθερο επάγγελμα, να ασκήσεις αυτό που σπόυδασες με υπογραφή και σφραγίδα κτλ., είτε δικαιούσαι και καραδικαιούσαι χρήματα με την απόλυση. Να πονηρευτείς πάντως μην τυχόν και απλά θέλουν να σε στείλουν χωρίς τη ζημιά αυτή και μετά να σου πουν για ποια συνεργασία με ΑΠΥ μιλας? Σκέψου πάντως πολύ ώριμα πριν αποφασίσεις, οι μέρες τώρα δεν σηκώνουν πολλούς ηρωϊσμούς αλλά από την άλλη κοίτα να μην ξευτιλίζεσαι και από κανέναν. Σκέψου με σύνεση και με λίγη αισιοδοξία να ελπίζεις πως όλα θα φτιάχνουν καλύτερα. Μόνο αυτό μας απέμεινε. Στάσου με σθένος και υποστήριζε την θέση σου ρωτόντας παράλληλα κι έναν λογιστή που ασχολείται με εργατικά. *Ρε αδερφέ, απλά κοίτα να τακτοποιηθείς με τα λεφτά που σου χρωστάνε και μετά να παίξεις μπάλα όπως γουστάρεις..
  13. Kαλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον εργατικού δικαίου ή λογιστή διότι δεν είναι απλή η περίπτωσή σου. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Τώρα για τα ερωτήματα η εκτίμησή μου είναι η εξής. 1)Εδώ νομίζω ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Το ότι εσύ θες να το γυρίσεις σε ελεύθερος επαγγελματίας είναι δική σου επιλογή προφανώς και όχι της εταιρίας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παραιτηθείς από την ισχύουσα σύμβαση κι έτσι δεν παίρνεις τίποτα. Τώρα αν το αφεντικό σου είναι δικός σου άνθρωπος κάτι μπορεί να βρεθεί καλύτερα στην ''μέση λύση'' για να βολεύει και τους 2 σας. 2)Νομίζω τώρα κατάλαβες.. 3)Αν τελικά αποφασιστεί με ''κάποιον τρόπο'' απόλυση, ή αν εσύ κάνεις καταγγελία της σύμβασης εργασίας σου επειδή είσαι απλήρωτος αρκετό καιρό, νομίζω ότι λαμβάνεις σχεδόν άμεσα τα δεδουλευμένα...Δικαστικά κινείσαι όμως και στην ουσία χάνεις ταθυτόχρονα άλλα λεφτά για τα έξοδα δικηγόρου, δίκης κτλ. Άρα στην ουσία δεν κερδίζεις και τίποτε έτσι όπως ισχύει με τους περισσότερους εργοδότες και τα παράθυρα που τους αφήνουν -ας είμαστε ρεαλιστές και μην κοιτάμε επακριβώς τους νόμους-. 4)Εδώ είσαι σωστός φτάνει να είναι στο ίδιο λογιστικό έτος της επιχείρησης. 5) Αν η επιχείρηση σ'αντιμετώπιζε σαν επιστήμονα και άνθρωπο σίγουρα θα'πρεπε ήδη να'χει αλλάξει....
  14. Υπάρχουν και αυτά. Μπορείς νομίζω να τα παραγγείλεις από το διαδύκτιο:1)Megger VF1, ISSWWW, U.K(γύρω στα 17 ευρώ) 2)CABAC και νομίζω ότι η Siemens πρέπει να έχει κι αυτή. Ίσως και η Telemecanique.. Όοσο για το αν χάνεται το σήμα στη γείωση ά αν μπορείς να εντοπίσεις κρυφές υποδοχές, νομίζω ότι εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του καθενός.
  15. Μελέτη Επαγγελματικού Κινδύνου;...Δώστε τις όλες στον Γιωργάκη..ξέρει καλάαα αυτός!!!

  16. Μελέτη Επαγγελματικού Κινδύνου;...Δώστε τις όλες στον Γιωργάκη..ξέρει καλάαα αυτός!!!

  17. Καλησπέρα σε όλους. Μ'ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθώ εμπεριστατωμένα με την θεωρητική προσέγγιση του φαινομένου της Εντροπίας ενός συστήματος καθώς και με την πρακτική του εφαρμογή με μετρήσεις. Είναι κάτι εξωεπαγγελματικό, για δική μου χρήση και ευχαρίστηση. Γνωρίζει κάποιος μήπως κανένα εξειδικευμένο βιβλίο που να με βοηθήσει και να περικλείει και παραδείγματα; Ευχαριστώ προκαταβολικά,όλους όσους με παραπέμψουν σε κάτι...
  18. Αν πεις περισσότερα στοιχεία και το αναλύσεις λίγο κάτι θα γίνει..
  19. Και με τα 2 πρέπει να έχεις την τεχνογνωσία για να ''παίξεις''. Ο πετροβάμβακας μπορεί να προκαλέσει φαγούρα, τίποτα περισσότερο, αν δεν φοράς ατομικά είδη προστασίας, όπως π.χ γάντια, μάσκα κτλ. Πρέπει επίσης να ξέρεις πού και πώς θα τον χρησιμοποιήσεις σε σχέση με επιτοίχια, γυψοσανίδες,εσωτερικά,εξωτερικά κτλ. Τώρα για τις γυψοσανίδες επίσης ισχύουν τα ίδια ως προς την χρήση. Ζημιά στην υγεία εφόσον χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα μέσα, δεν πρόκειται να έχεις πιστεύω. Σωστή βαφή, αστάρι και ειδικές ρητίνες οι οποίες κάνουν φανταστική δουλειά δημιουργώντας επιστρώματα τα οποία στεγανοποιούν το υλικό. Υγρασία και άλλα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας μ'αυτόν τον τρόπο δεν παρουσιάζονται και ίσα ίσα που βελτιώνεται η γενική υγιεινή του χώρου. Προσοχή και στην θερμοκρασία και εξαερισμό του χώρου κατα την εφαρμογή. Να επιλέξεις επαγγελματία και τεχνικά καταρτισμένο είναι το μυστικό.
  20. Σωστή σκέψη! Μπορεί να καθοριστεί αυτό που λες κύριε Ροδόπουλε;
  21. Ρε δεν με κάνετε για μία μέρα πρωθυπουργό;(Αθη.Προύσαλης-θεός!)

  22. Έτσι είναι φίλε μου! Σκέφτομαι να το στείλω το αίτημά μου σε κάποιον αρμόδιο φορέα-πρόσωπο. Και ξέρεις κάτι; Από κει θα κριθούν κιόλας αυτοί που μας ''κυβερνούν''...να τους δούμε ...είναι ικανοί; Μπορούν να κάνουν τη δουλειά; Εμείς γιατί κρινόμαστε κάθε μέρα ; Εμείς δεν τους πληρώνουμε; Άρα δεν είμαστε ο εργοδότης τους; Άρα δεν πρέπει να τους τσεκάρουμε για το ποιες είναι οι δυνατότητές τους; Αν δεν κάνουν...ουστ!Δρόμο!Άλλοι!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.