Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πράσινο Ταμείο


Ιάμβλιχος

Recommended Posts

Το καταβολή παραβόλου το οποίο πληρώνεται στις τράπεζες, σε ποιο ταμείο πάει? Υπέρ ελληνικού δημοσίου/κρατικού προυπολογισμού όπως στο νόμο των Η/Χ ή στο πράσινο ταμείο? Το πράσινο ταμείο δεν γνωρίζει. Ο αρμόδιος υπάλληλος προσπαθούσε να μου εξηγήσει και να σκεφτεί ρωτάει και το συμνάδελφό του κι αυτός ο άχρηστος δεν ήξερε, πετάχτηκε όμως αυτός κουρασμένος π@π@ρ@ς από μέσα και λέει : και τι παίρνει εδώ? στο τεε.

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το μπάχαλο είναι ακόμα πιο βαθύ και όλο και βαθαίνει.

Κοροιδεύουν όλους εμάς ενώ στο τέλος θα το καταργήσουν και θα πάνε στο κρατικό προυπολογισμό τα λεφτά. http://www.prasinota...lia_yp_peka.pdf

 

Υπάρχει και γαλάζιο ταμείο. Υπόψιν υπερισχύει το πράσινο. Το γαλάζιο υπάγεται στο πράσινο. Καραγκιοζιλίκια! Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Η καραμέλα έχει λιώσει αλλά το χαβά τους. Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι. Δεν ξέρουμε . Πέρτε στο νούμερο. Το Υπέκα έχει καλιεργήσει και γεμίσει με παρασιτικους τηλεφωνητές και διευθυντές τμημάτων - κοπρόσκυλα

 

Ο κύριος σκόπός του πράσινου ταμείου δεν είναι άλλος από την οικονομική απομύζηση του ελληνικού λαού, των πολιτών, του κοσμάκη, πείτε το όπως θέλετε.

 

Τώρα βλέπω και αυτό

«4. Κατά τη διάρκεια εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 η διάθεση των πόρων του Πράσινου Ταμείου κατ' έτος, όπως προβλέπονται στο άρθρο 8 για τις λειτουργικές του δαπάνες και την επίτευξη των σκοπών του, δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το πέντε τοις εκατό (5%) επί του συνόλου των διαθεσίμων του κατά το τέλος του προηγούμενου έτους. Τα επιπλέον του ανωτέρω ποσοστού διαθέσιμα επιτρέπεται να περιέρχονται στον κρατικό προϋπολογισμό με κοινές αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής».

Edited by Ιάμβλιχος
Link to comment
Share on other sites

Διάβασα πρόσφατα σε εφημερίδα ότι ( σε ελεύθερη μεταφορά ): '' αν τα πρόστιμα από τον Ν. 3843/2010 και 4014/2011 καλύψουν άλλες ανάγκες πλην του Πράσινου Ταμείου (πρώην ΕΤΕΡΠΣ) , οι συγκεκριμένοι νόμοι είναι στον αέρα".

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.