Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΟΓΑ και φωτοβολταϊκά νέων αγροτών


xristina athina

Recommended Posts

Δεν εννοώ τις απαλλαγές ΦΠΑ για την κατασκευή αλλά την φορολόγηση των εσόδων της επιχείρησης. Πόσο είναι το ποσοστό φορολόγησης;

Link to comment
Share on other sites

Ότι ισχύει για όλους τους επιχειρηματίες, αναλόγως εάν είναι φυσικά πρόσωπα ή εταιρίες. Το ποσοστό φορολόγησης δλδ δεν είναι στάνταρ, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Χοντρικά 20-30%

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

μπορεις να μας δωσεις ενα παραδειγμα γιατι με ενδιαφερει και εμενα ολο αυτο που γινεται με την φορολογια.πχ ενας αγροτης που εχει εισοδημα 12000 ευρω απο αγροτικες δραστηριοτητες και 25000 ευρω απο τα φωτοβολταικα(εφοσον εχει παρει δανειο και υποθετικα πληρωνει αλλες 25000ευρω εκει) τι θα πληρωσει εφορία?

 

Για 50.000 ευρώ συνολικό εισόδημα θα φορολογηθεί κλιμακωτά όπως ισχύει στο φορολογικό σύστημα, ξεκινώντας από το αφορολόγητο όριο (5000) και άνω. Ότι ισχύει για όλα τα φυσικά πρόσωπα.

Edited by miltos
Διαγραφή τμήματος παράθεσης
Link to comment
Share on other sites

Συναδελφοι γνωριζει κανεις αν νεος αγροτης που γινεται παραγωγος ρευματος γινεται να ειναι ασφαλησμενος στο τεβε και στον ογα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.