mastoras1992 Δημοσιεύτηκε February 19, 2012 at 05:24 μμ Δημοσιεύτηκε February 19, 2012 at 05:24 μμ Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται υπαρχει καποιο script ή καποιος αλλος τροπος να διασυνδεσω site που εχει google maps και να το χρησιμοποιησω ως layer στο arcmaps.Εγω εχω βρει αυτο το script http://arcscripts.esri.com/details.asp?dbid=14747 αλλα εχει προβλημα , αν καποιος το εχει λυσει ή εχει καποια παλαιοτερη που να λειτουργει αν γινεται να μου το στειλει.
Yiannis Tsampouris Δημοσιεύτηκε April 10, 2012 at 05:44 πμ Δημοσιεύτηκε April 10, 2012 at 05:44 πμ free script για εκδόσεις του arcgis πριν τη 10 δεν έχω συναντήσει ποτέ. Υπάρχουν διάφορα επί πληρωμή. Στην έκδοση 10 τα wms είναι ενσωματωμένα ενώ αν θες να κάνεις δουλειά με open source βάλε Qgis και εγκατέστησε το plug in "Openlayers". Αυτά.
[email protected] Δημοσιεύτηκε April 10, 2012 at 06:38 πμ Δημοσιεύτηκε April 10, 2012 at 06:38 πμ (edited) Αν σε ενδιαφερει υπαρχει μια διπλωματικη μεταπτυχιακου στο Χαροκοπειο, φετινη, που λυνει τετοια θεματα. Επικοινωνησε με το Πανεπιστημιο με το τμημα Εφαρμοσμενης Γεωγραφιας κ ρωτα τους αν ειναι διαθεσιμη για το κοινο. Edited April 10, 2012 at 06:40 πμ by Hans Landa
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα