Μετάβαση στο περιεχόμενο

arcgis και google maps


Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται υπαρχει καποιο script ή καποιος αλλος τροπος να διασυνδεσω site που εχει google maps και να το χρησιμοποιησω ως layer στο arcmaps.Εγω εχω βρει αυτο το script http://arcscripts.esri.com/details.asp?dbid=14747 αλλα εχει προβλημα , αν καποιος το εχει λυσει ή εχει καποια παλαιοτερη που να λειτουργει αν γινεται να μου το στειλει.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

free script για εκδόσεις του arcgis πριν τη 10 δεν έχω συναντήσει ποτέ. Υπάρχουν διάφορα επί πληρωμή. Στην έκδοση 10 τα wms είναι ενσωματωμένα ενώ αν θες να κάνεις δουλειά με open source βάλε Qgis και εγκατέστησε το plug in "Openlayers". Αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Αν σε ενδιαφερει υπαρχει μια διπλωματικη μεταπτυχιακου στο Χαροκοπειο, φετινη, που λυνει τετοια θεματα. Επικοινωνησε με το Πανεπιστημιο με το τμημα Εφαρμοσμενης Γεωγραφιας κ ρωτα τους αν ειναι διαθεσιμη για το κοινο.

Edited by Hans Landa
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.