Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξαερισμός εργοστασίου βαφής


Evaggelos Gabtzas

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα μία βοήθεια σχετικά με μελέτη εξαερισμού σε εργοστάσιο βαφής με δίχτυα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με τα πρότυπα που απαιτούνται, τις απαιτούμενες προδιαγραφές ή οτι άλλο είναι αναγκαίο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχουν προδιαγραφές για "εργοστάσιο βαφής με δίχτυα" (αλήθεια, τι παράγει αυτό το εργοστάσιο; ). Πρέπει να βρεις ποιές είναι οι κρίσιμες συνθήκες που υπάρχουν στην δραστηριότητα ενός εργοστασίου βαφής με δίχτυα (εικάζω ότι μπορεί να είναι η ποιότητα του αέρα) και να ψάξεις στο ΕΛΙΝΥΑΕ να βρεις ποιά νομοθεσία ή νομολογία ισχύει για αυτές τις συνθήκες.

 

Ενα κείμενο για εισαγωγή βρίσκεται εδώ.

Edited by CostasV
Link to comment
Share on other sites

Μπορείς προσεγγιστικά να χρησιμοποιήσεις τις απαιτήσεις και τα μεγέθη αερισμού συνεργείων βαφής αυτοκινήτων (Π.Δ. 38/96, άρθρο 8,παράγραφος 6)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Βρες έναν περιβαλλοντολόγο.

Στο κάτω κάτω θα τον χρειαστείς και για την περιβαλλοντική μελέτη, είναι υποχρεωτική και σε βαφείο ή εργοαστάσια με τέτοια χημικά υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις. Αν ο πελάτης σου έχει ήδη δικόν του επικοινώνησε μαζί του.

 

Ο εξαερισμός πρέπει να έχει και φίλτρα για τοξικά αέρια ή άλλες ουσίες, όπως προανάφερα ένας περιβαλλοντολόγος θα σε διαφωτίσει.

Link to comment
Share on other sites

πρώτα πρέπει να μάθεις τι είδους βαφές θα κάνει? τι υλικά θα χρησιμοποιεί? σίγουρα θα χρειαστεί καμπίνα βαφής με φίλτρα ενεργού άνθρακα στον εξαερισμό και φίλτρα κατακράτησης της σκόνης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.