Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είσοδος παρκινγκ


nikosnik

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω 2 ερωτήματα : 1ον χρειάζεται κάποιου΄είδους πολεοδομική άδεια για να μετατραπεί ένας αυλογυρος σε συρόμενη γκαραζόπορτα ? και 2ον αν είναι παράνομο ένα μεταλλικό υπόστεγο σε μια αυλή που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ ή αν θεωρείται ημιυπαίθριος χώρος( δεν έχει εκδοθεί κάποια άδεια υπήρχε πριν αγοραστεί το σπίτι). Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  1. ναι θες αδεια για να κάνεις θεση σταθμευσης
  2. το υπόστεγο μετρά σε δόμηση και κάλυψη, υπό προύποθέσεις μπορεί να μετρά μονο σε κάλυψη, σε κάθε περίπτωση θες οικδομική άδεια

Link to comment
Share on other sites

Μπορω να νομιμοποιήσω το υπόστεγο με 4014; Τι χρειάζεται για την άδεια θέσης στάθμευσης; Επιτρέπεται να υπάρχουν 2 είσοδοι για πάρκινγκ; Πρόκειται για υφιστάμενη μονοκατοικία 70 τ.μ. σε οικόπεδο 230 τ.μ κατασκευής 1962. Το υπόστεγο είναι κολλητά με το διπλανό σπίτι είναι μεταλλική ιδιοκατασκευή με τσιγκο μόνο στην οροφή . Από την μία πλευρά υπάρχει τοίχος 1,80 στην πλευρά του οικοπέδου μας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.