Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μη Εφαρμογή Διανομής Σε Αγροτεμάχιο


Recommended Posts

Καλημέρα κύριοι..

 

Θα ήθελα την άποψη σας περί του θέματος. Για τοπογραφικό αγροτεμαχίου σε εκτός σχεδίου περιοχή (αλλα εντός των 500μ) για τακτοποίηση αυθαιρέτου κτίσματος προέκυψε το εξής : Μέσα στο αγροτεμάχιο το οποίο είναι εξ'αδιαρέτου υπάρχουν δυο κτίσματα το ένα που θα γίνει τώρα η τακτοποίηση και ένα άλλο το οποίο έχει κανονική άδεια. Μετά την αποτύπωση και την εφαρμογή της διανομής προέκυψε πως το νόμιμο κτίσμα δεν έχει το απαιτούμενο Δ απο τα όρια μιας και η άδεια του είχε γίνει με τοπογραφικό επι εποχής κορδέλας!! Για να μην έχουμε και νέο πρόστιμο για το ήδη νόμιμο κτίσμα θα μπορούσα να μην παρουσιάσουμε την διανομή και απλά να βάλω τους πελάτες μου να υπογράψουν οτι τα ορία υπεδείχθησαν απο αυτούς και να κλείσω τα όρια στους στην υφιστάμενη κατάσταση.?

 

Αναμένω απόψεις!!!

Link to comment
Share on other sites

Οι διανομές για τους κλήρους έχουν αποδεικτική ισχύ (θέση, εμβαδό, διαστάσεις) ενώ για όσες ιδιοκτησίες αποτυπώθηκαν έχουν ενδεικτική ισχύ (αποτύπωση καλλιεργητικής κατάστασης χωρίς έλεγχο τίτλων και με χρήση οριοδεικτών).

Link to comment
Share on other sites

Ναι φίλε Kasvan το γνωρίζω αυτό!Το θέμα όμως είναι επειδή έχουμε πρόβλημα με το κτίσμα, αν δεν περάσω τη διανομή και υπογράψουν οι ιδιοκτήτες για τα όρια θα δημιουργηθεί κανένα περαιτέρω πρόβλημα?

Edited by Miltos_N
Link to comment
Share on other sites

Αφού γνωρίζεις πως οι διανομές κληροτεμαχίων (όπως σωστά ανέφερε ο Kasvan) έχουν αποδεικτική ισχύ, μάλλον ψάχνεις το μπελά σου.

 

Παρουσιάζεις λοιπόν τη διανομή και αν έχεις πρόβλημα με τις αποστάσεις πας για τακτοποίηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.