AchillesGR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλησπερα, προσπαθω να δηλωσω ακινητο που ειχε πληρωσει προστιμο το 2007 422ευρω. μπορει κανεις να με βοηθησει στο πως θα το εισαγω στο συστημα ? εχω κανει αρχικη υποβολη και πληρωθηκε παραβολο 500ευρω απο συνολικο προστιμο 1300ευρω. βλεπε οτι στα προσθετα στοιχεια υπαρχει επιλογη "εισαγωγη παλαιοτερων προστιμων" αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενη. τι να κανω? ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chalow Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Κάνε ξανα υποβολη μόλις ενημερωθεί το συστημα για το παρ'αβολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AchillesGR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Καλησπέρα! Το πρόστιμό που έχεις είναι από την πολεοδομία, αλλά γράφει ΥΠΕΚΑ? Ρωτάω γιατί αυτά που έχω εγώ έτσι γράφουνε (όχι ότι παίζει ρόλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα