Μετάβαση στο περιεχόμενο

chalow

Members
  • Περιεχόμενα

    22
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

chalow's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την γρήγορη απαντηση Παύλο, και για τη συμβουλή του αρθρου 98. Αν με την πρώτη φραση εννοείς το #2, εδώ αναφέρομαι στην περίπτωση γιε) του αρθρου 96 "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 μικρές παραβάσεις"
  2. Συνάδελφοι καλημέρα σας και χρόνια πολλά, μέρες που είναι! Εχω μια περίπτωση διαμερίσματος (σε εσοχή) Γ΄ορόφου με άδεια του 2001 και καλούμαι σήμερα να το τακτοποιήσω για να πάρει βεβαίωση για σύνδεση με ΔΕΗ. Εχει τις εξής αυθαιρεσίες: 1. Αύξηση της επιφάνειας του διαμερίσματος κατά 3.4 τ.μ. σε βάρος του κοινόχρηστου κλιμακοστασίου 2. Αύξηση στις διαστάσεις του περιγράμματος της ιδιοκτησίας μικρότερη του 5% με αύξηση της επιφάνειας <5% 3. Κατασκευή πέργκολας <50 τ.μ. σύμφωνα με παρ.60 του αρθ.12 του ω.4067/12 4. Μετατροπή Η.Χ σε κουζίνα που εχει ρυθμιστεί με 3843/10 (μόνο ώς προς το βατό δάπεδο) και το περνάω στο ν.4495/17 για να είναι ολόκληρος τακτοποιημένος. Προσανατολίζομαι, και θα ήθελα τη γνώμη σας, στο να δηλώσω το #1 με τα μέτρα του σε ένα φύλλο καταγραφής με λοιπές παραβάσεις τα #2-3-4 με αναλυτικό σύμφωνα με το αρθ.100 παρ.5 του 4495/17 αν και για #2 δεν έχω βρει μια φόρμουλα.
  3. συναλελφοι καλημερα. θαθελα διευκρίνηση στο εξης: σε εκδοση βεβαιωσης χωρίς αυθαιρεσίες απαιτείται αμοιβή στο σύστημα αμοιβών;
  4. Συνάδελφοι, ο γιατρός που γράφει τη συνταγή και ο φαρμακοποιός που την εκτελεί πρέπει να δουν τη θεώρηση που υπάρχει στο βιβλιάριο. Μετά ωφείλουν να προχωρήσουν. Αυτό γράφει και το παράθυρο της εφαρμογής του ΕΟΠΠΥ.
  5. γράφει αναλυτικά την ωφειλή και τις προσαυξήσεις, καθώς και τυχόν διακανονισμό. άμα έχεις ενεργό.
  6. ευχαριστώ για την απάντηση SOTHRIS (την ίδια απορία εχω και γώ με την αίρεση!)
  7. για SOTHRIS: #73 Συνάδελφοι, πρόκειται να γίνω Τεχνικός Ασφαλείας σε Αστική Εταιρια (μη κερδοσκοπική). Ηθελα να ρωτήσω, για μηνιαία εισπραξη 100€+ΦΠΑ: 1. κόβω αθεωρητο τιμολόγιο ή θεωρημένη ΑΠΥ? 2. Πρέπει να παρακρατούν 20% φόρο ή οχι? παρακαλώ για μια απαντηση στο 2, Σωτηρη
  8. Ευχαριστώ συνάδελφοι για όλες τις γνώμες. Για το 20% παρακρατηση τελικά ο SOTHRIS θα δώση σίγουρη απάντηση. , για SOTHRIS post #73
  9. Συνάδελφοι, πρόκειται να γίνω Τεχνικός Ασφαλείας σε Αστική Εταιρια (μη κερδοσκοπική). Ηθελα να ρωτήσω, για μηνιαία εισπραξη 100€+ΦΠΑ: 1. κόβω αθεωρητο τιμολόγιο ή θεωρημένη ΑΠΥ? 2. Πρέπει να παρακρατούν 20% φόρο ή οχι?
  10. ΅Εχοντας κάνει Την αιτηση απο 7-2-13 και επειδη δεν στείλανε τίποτα, ουτε απαντουσαν στα τηλέφωνα, σήμερα πήγα ΤΣΜΕΔΕ. Πήγα στο 2ο όροφο, στην κα Ρόκου και ανακάλυψα οτι δεν ειχαν κάνει τίποτα, λέγοντας οτι έχουν πολλές αιτήσεις. Επέμεινα ευγενικά και μου έκαναν την ΑΡΝΗΣΗ και μου επεστεψαν τα 2 εκκαθαριστικα ΔΟΥ, μετά στο 3ο στο πρωτόκολλο η αιτηση-ΕΝΣΤΑΣΗ. Πρωτοκολληθηκε και την πήγα στο 1ο οροφο στο ΚΥΤ, στη προισταμένη του τμήματος. Την παρέλαβε και μου είπε οτι υπάρχουν 30 αιτήσεις στην ουρά.
  11. Αναφέρθηκε επίσης οτι θα υπαρξουν αντικειμενικές αξίες σε περιοχές που τώρα δεν υπάρχουν (χωριά, οκισμοί, εκτός σχεδίου δομημένες περιοχές). Αυτό πιθανόν σημαίνει οτι περιοχές που τώρα πάνε με την ελάχιστη τιμή περιφέρειας, θα πάνε με τις καινούργιες αντικ. αξίες!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.