Μετάβαση στο περιεχόμενο

IOANNA

Core Members
 • Περιεχόμενα

  465
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

17 Ουδέτερη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά IOANNA

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τοποθεσία
  Βόλος
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.892 profile views
 1. IOANNA

  Έντυπα για τον Ν.4495/2017

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 2. Άρθρο 47 Προέγκριση οικοδομικής άδειας 1. Η διαδικασία προέγκρισης για την έκδοση οικοδομικής άδειας είναι προαιρετική για τα κτίρια επιφάνειας μικρότερης των 3.000 τ.μ. και υποχρεωτική για τα κτίρια μεγαλύτερης των 3.000 τ.μ Συνάδελφοι τη βοηθεια σας γιατι μαλλον μπερδευτικα! Δηλαδή προεγκριση αδειας για βιοτεχνικο κτιριο 600τμ δεν χρειαζομαι? Πηγαινω κατευθειαν για αδεια κατ. 1? Ευχαριστωωωωω!
 3. IOANNA

  Ελεγκτές δόμησης

  Φαντάζομαι μιλάμε 24ωρες ή 48ωρες για εργάσιμες ήμερες, όχι μέσα σε αργία, σωστά?
 4. IOANNA

  Ελεγκτές δόμησης

  Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Καταληκτική ημερομηνία ελεγχου 25.12. μέχρι πότε πρέπει να καταθέσω το πόρισμα μου?
 5. IOANNA

  Έντυπα για τον Ν.4495/2017

  Ευχαριστώ!!!
 6. Συνάδελφοι καλησπέρα, αν μπορείτε να με κατατοπίσετε θα σας ήμουν υπόχρεη! Έχω καταγεγραμμένο αυθαίρετο σε παραδοσιακό οικισμό, για αυθαίρετη μετατροπή στέγης από τετραριχτη σε τριριχτη. Οι ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι να επαναφέρουν τη στέγη στην αρχική της μορφή, αλλά δεν μπορώ να βρω τη τύπος άδειας απαιτείται για το συγκριμένη περίπτωση. Μήπως "έγκριση εργασιών επισκευής αυθαιρέτου"? Να το περάσω από Σ.Α.? Κάτι άλλο? Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 7. IOANNA

  Έντυπα για τον Ν.4495/2017

  Ευχαριστώ!
 8. Καλησπέρα, αν μπορείτε να μου απαντήσετε στον προβληματισμό μου σας παρακαλώ! Θέλω να κατασκευάσω μεταλλικό αυτό φερόμενο πατάρι σε υφιστάμενο κατάστημα ισογείου πολυκατοικίας. Θα έχει κάλυψη <70 και σίγουρα δεν ξεπερνά το 10%της επιτρ. δόμησης. Το ερώτημα μου είναι και της ΥΔΟΜ αν απαιτείται η συναίνεση των υπολοίπων ιδιοκτητών μιας και θα παρθεί κομμάτι του 10% της δομήσεως? Ευχαριστω!
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.