Jump to content

IOANNA

Core Members
 • Posts

  518
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

2,395 profile views

IOANNA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

 1. Καλημέρα σας, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ, γιατί δεν βγάζω άκρη με τις ημερομηνίες? Άδεια ισογείου με υπόγειο του 2004 με ολοκληρωμένο σκελετό εντός 4ετιας και ολοκληρωμένες όψεις μόνο στη στάθμη του υπογείου, ισχύει μέχρι πότε??? Εκτός της ισχύος της άλλα θέματα που προκύπτουν είναι η αλλαγή χρήσης του υπογείου σε κατοικία, αλλαγή επιβλέποντος και μικρές τροποποιήσεις περιβάλλοντος χώρου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 2. Ναι ακριβώς έτσι και εγώ από εκεί μπερδεύτηκα, αλλά στην τελική μάλλον υπερισχύει η εγκύκλιος, σωστά?
 3. Καλησπέρα, τελικά μάλλον έχετε δίκιο και όντως ισχύει για όλες τις υπαγωγές καινούργιες και παλιές. Αλλά γιατί ακόμα επικρατεί το ερώτημα ως προς την ερμηνεία της εγκυκλίου?
 4. Καλημέρα και καλή δύναμη! Σε ισόγεια κατοικία του 1991, 100τμ με υπόγειο μικρότερο του περιγράμματος εμβαδού 60τμ, έγινε αλλαγή χρήσης υπογείου σε κατοικία άρα ΥΔ 50-100% και ένας αναλυτικός για το ξεμπαζωμα? το υπόγειο εσωτερικά είναι και 30εκ ψηλότερο σύμφωνα με την άδεια, πρέπει να βάλω και ΥΥ?.
 5. Επέκταση εξώστη εντός Δ οικοπέδου, κατασκευής 1991 όπου σύμφωνα με την άδεια έχει πλάτος 1.30 κατασκευάστηκε 2.15. Θεωρώ διαβάζοντας τις απαντήσεις σε παρόμοια ερωτήματα πως πηγαίνει με αναλυτικό και θέλει ΜΣΕ. Κάνω λάθος;
 6. Συνάδελφοι θα ήθελα την άποψη σας παρακαλώ πολύ! Σε παραδοσιακό οικισμό 2οροφη κατοικία με άδεια του 83, έχει τα παρακάτω θέματα: Εγινε ένταξη στο Ν.4178/13 (με έγκριση επιτροπής) για αυθαίρετη αποθήκη εντος ορίων της απόστασης 0.90εκ., και 1 λοιπ. παραβ. για 2 διαφορετικά ανοίγματα. Το θέμα είναι εκτός των αναφερομένων ότι έπειτα από την έκδοση της άδειας του 83 ενώ το κτίριο φαίνεται να είναι ορθά τοποθετημένο εντος του οικοπέδου η μια πλευρά του έχει πλέον διαμορφωθεί σε κοινοτικό καλντερίμι ενώ στην άδεια φαίνεται να σταματάειι εκτός του οικοπέδου. Επίσης σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει χαθεί και ο φάκελος της οικοδομικής αδείας από την υπηρεσία και ευτυχώς υπάρχουν μερικά θεωρημένα σχέδια στο φάκελο του ιδιοκτήτη. Σε περίπτωση που ο ίδιος θέλει να προβεί σε έκδοση αδείας για διαχωρισμό της κατοικίας μπορεί? ή λόγο της κατάστασης με το διαφορετικό πλέον εμβαδό του οικοπέδου θα έχει πρόβλημα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
 7. Χίλια ευχαριστώ, εκτιμώ πολύ τη βοήθεια σας, καλή συνέχεια!
 8. Κατάλαβα, άρα δεν έχω παράταση μέχρι το 2021? Έτσι πίστευα 😞
 9. Αμέσως σχεδόν, όλα ήταν έτοιμα μέχρι το 2016 και η στέγη και τα κουφώματα
 10. Ναι! ☺️ Η υπάλληλος με μπέρδεψε που μου έλεγε ότι δεν είναι σε ισχύ για να την αναθεώρηση. Τι να πω, μας έχουν τρελάνει και ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε, και πάλι χίλια ευχαριστώ!!!
 11. Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια σου! Λοιπόν έχω μια περίφραξη που άλλαξε ως προς την θέση εισόδου, το κέλυφος από 6εκ. σε 7εκ και το λεβητοστάσιο που καταργήθηκε γιατί μπήκε ενεργειακό τζάκι με σώματα. Περνάει ΣΑ λόγω παρ. οικισμού, κατέθεσα ηλεκτρονικά, αλλά μετά? Αναθεώρηση χωρίς μεταβολή μεγεθών? Η άδεια είναι 7/2013
 12. Ευχαριστώ πολύ christinak θα ξεκίνησω τη διαδικασία αναθεώρησης και ελπίζω να προλάβω, φαντάζομαι μπορώ να καταθέσω και να δεχτούν την αναθεώρηση από την ΥΔΟΜ μέχρι τέλους του 20, σωστά?
 13. Συνάδελφοι αν μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε κάτι παρακαλώ. Άδεια του 7/2013 έχει αποπερατωθεί αλλά χρειάζεται αναθεώρηση ως προς την περίφραξη και το λεβητοστάσιο. Η υπάλληλος στην υπηρεσία που επικοινώνησα τηλεφωνικά καθώς είναι πολύ μακριά από την πόλη μου για να πάω από εκεί μου είπε ότι δεν γίνεται αναθεώρηση γιατί η άδεια λήγει τέλος του 20???? Είναι δυνατόν? Μήπως δεν κατάλαβε τι ρωτούσα?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.