Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όροι σύνδεσης αν υπάρχει διπλανό πάρκο


Recommended Posts

Γνωριζει κανεις ποσο είναι το ποσο της εγγυητικής προς την ΔΕΗ για πάρκο 20 kw?Επισης αν γνωριζει καποιος: o επιχειρηματιας που θελει να εγκαταστήσει το 20αρι παρκο εχει και ενα 100αρι ακριβως διπλα(είναι 20 μέτρα πιο διπλα το χωραφι).To θέμα ειναι οτι η ΔΕΗ του είχε ζητήσεις ορους συνδεσης 20000ευρω το οποια και τα εδωσε.Θα πληρώσει αλλα τοσα τώρα ή θα είναι λιγότερα?

 

 

ευχαριστώ προκαταβολικά,

 

xristina athina

Link to comment
Share on other sites

Χριστίνα:

 

α. Η εγγυητική για πάρκο 20kW είναι 3.000€

β. Εξαρτάται από τη ΔΕΗ αν είχε ήδη λάβει υπόψη της και το 2ο πάρκο κατά τη διάρκεια της μελέτης. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα μελετών της ΔΕΗ στην περιοχή.

Link to comment
Share on other sites

Ανήκουν πιθανότατα στο ίδιο μετασχηματιστή Μ/Τ της ΔΕΗ.... ΄Αρα προφανέστατα πρόκειται για κατάτμηση.... Και κατά τον νόμο θα πρέπει να γίνει έλεγχος κατάτμησης... Τώρα τι θα αποφανθεί ο υπάλληλος.... εξαρτάται....

Link to comment
Share on other sites

astrah ο νόμος δε λέει πουθενά ότι εάν ανήκουν στον ίδιο μετασχηματιστή τότε υπάρχει κατάτμηση. Άσε που αυτό με την κατάτμηση δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει πλέον.

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα καταστήματα ΔΕΗ που έχω καταθέσει αιτήσεις το τελευταίο 6μηνο ζητούν ΥΔ περί "μη αίτησης ή μη σύνδεσης στον ίδιο μετασχηματιστή άλλου πάρκου από τον ίδιο άτομο ή εταιρία" .... Το εάν γίνεται κατάτμηση ή όχι προκύπτει από τα τοπογραφικά... Πάντως ισχύει το περί μη κατάτμησης.... κάνε check... http://www.dei.gr/Documents2/ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ/ΑΙΤΗΣΕΙΣ%20ΓΙΑ%20ΦΒ%20ΙΣΧΥΟΣ%20ΑΝΩ%20ΤΩΝ%20100%20KW%20ΜΕΧΡΙ%20ΚΑΙ%201%20MW/Αρχείο%20νέων%20αιτημάτων%20Ν3851_ΔΠΑ.pdf

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.