Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υλικό αγκίστρων κεραμοσκεπής


jsab114

Recommended Posts

Από ό,τι είχα δει σε όλα τα τεχνικά φυλλάδια που είχα συναντήσει, εταιριών κατασκευής βάσεων στήριξης για ΦΒ κεραμοσκεπής, τα άκγιστρα στήριξης (αυτά που βιδώνονται στα ξύλινα δοκάρια, κάτω από τα κεραμίδια) ήταν είτε από ανοξείδωτο χάλυβα είτε από κράμα αλουμινίου.

 

Θεωρώντας το παραπάνω δεδομένο, δεν ρώτησα ποιο είναι το υλικό κατασκευής των αγκίστρων σε παραγγελία που έβαλα πρόσφατα σε γνωστή ελληνική εταιρία στηριγμάτων αλουμινίου.

 

Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το στηρικτικό υλικό και με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι παρόλο που όλα τα υπόλοιπα υλικά ήταν αλουμίνιο και όλες οι βίδες ανοξείδωτες, τα άγκιστρα ήταν χάλυβας βαμμένος.

 

Σε πρώτη σκέψη μιας και ψυχολογικά και μόνο το να τοποθετηθεί χάλυβας βαμένος σε έργο που θέλουμε να αντέξει τουλάχιστον 25 χρόνια, με φοβίζει, λέω να επιστρέψω το άγκιστρα και να ψάξω να αγοράσω ανοξείδωτα ή αλουμινένια από κάπου αλλού.

 

 

Ποια είναι η άποψή σας;

 

Ας μου στείλει κάποιος με PM πρόταση για άγκιστρο ρυθμιζόμενο, που το έχει δουλέψει και το θεωρεί άριστο.

Edited by jsab114
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.