Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αφετηρία μέτρησης ύψους.


Recommended Posts

Σε πρόσωπο οικοπέδου με υψομετρική διαφορά 4μ, αφετηρία για την μέτρηση του μέγιστου ύψους του κτιρίου λαμβάνουμε το χαμηλότερο υψόμετρο της μηκοτομής?

Link to comment
Share on other sites

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες..Τι εννοεις υψομετρικη διαφορα 4μ?Υπάρχει εγκεκριμενη υψομετρικη μελέτη για την οδό?Αυτο νομιζω ειναι το βασικο.η αδεια ελέγχεται με βαση τα υψομετρα στα οποια θα διαμορφωθει η οδος σε σχέση με την υψομετρικη μελετη της οδου..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σε πολυώροφη οικοδομή στην όψη της οικοδομής (πρόσοψη σε δρόμο), στη στάθμη της πυλωτης υπάρχει κατάστημα με υποβάθμιση του εδάφους. Προκειμένου να εισέλθω στο κατάστημα κατεβαίνοντας 3 σκαλοπάτια "χανω το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος στο σημείο της εισόδου του καταστήματος. Από την πολεοδομία με ενημερώνουν ότι μπορούμε να χάνουμε το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος μόνο στην είσοδο χώρων στάθμευσης και σε καμια άλλη περίπτωση αλλά ούτε αυτό μπορώ να το βρω κάπου γραμμένο. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.